Δοκιμάζουμε 3 υβριδικά SUV – Ποιο επιλέγεις;

Έχοντας δοκιμάσει ότι πιο "hot" πλήρως υβριδικό SUV γύρω στους 200 ίππους κυκλοφόρησε το τελευταίο διάστημα, σου παραθέτουμε τις 3 πιο φρέσκες επιλογές.

  • -
  • -

Όλα διαφορετικά και με μοναδικό χαρακτήρα, αλλά ταυτόχρονα με δύο κοινά σημεία-κλειδιά. Τα SUV που ακολουθούν αποτελούν μοντέλα που πέρασαν πρόσφατα από τα χέρια των δοκιμαστών μας εδώ στο GOCAR και αποτελούν μέλη της πλήρως υβριδικής κατηγορίας με απόδοση γύρω στους 200 ίππους.

Παρακάτω λοιπόν μπορείτε να βρείτε με αλφαβητική σειρά τις δοκιμές των Nissan Qashqai e-Power, Renault Austral και Toyota Corolla Cross. Αν και όλα θα μπορούσαν να υποστηρίξουν άνετα μία οικογένεια, άλλα παραθέτουν την ευρυχωρία ως το δυνατό τους χαρτί και άλλα τις compact διαστάσεις. Κοινός παρονομαστής είναι η full hybrid τεχνολογία και η συνολική απόδοση των κινητήριων συνόλων τους.

Πατήστε πάνω στο όνομα ή την φωτογραφία του κάθε μοντέλου για να διαβάσετε την αναλυτική δοκιμή του και στην συνέχεια ψηφίστε αυτό που σας κέρδισε περισσότερο στο poll που ακολουθεί.

Nissan Qashqai e-Power

qashqai

Renault Austral

austral

Toyota Corolla Cross

corolla

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...