Δοκιμάζουμε 4+1 υβριδικά SUV – Ποιο επιλέγεις;

Αυτά είναι τα πιο "hot" πλήρως και mild υβριδικά SUV και crossover που δοκιμάσαμε το τελευταίο διάστημα.

  • -
  • -

Όλα διαφορετικά και με μοναδικό χαρακτήρα, αλλά ταυτόχρονα με δύο κοινά σημεία-κλειδιά. Τα SUV που ακολουθούν αποτελούν μοντέλα που πέρασαν πρόσφατα από τα χέρια των δοκιμαστών μας εδώ στο GOCAR, και αποτελούν μέλη της πλήρως υβριδικής κατηγορίας. Εξαίρεση αποτελεί ένα mild hybrid μοντέλο, το οποίο όμως έχει να προσφέρει πολλά περισσότερα από ένα τυπικό ήπια υβριδικό.

Παρακάτω λοιπόν μπορείτε να βρείτε με αλφαβητική σειρά τις δοκιμές των πλήρως υβριδικών Kia Niro HEV, Nissan Qashqai e-Power, Renault Austral και Toyota Corolla Cross, και του ήπια υβριδικού, αλλά εξαιρετικά οικονομικού, Jeep Compass e-Hybrid. Αν και όλα θα μπορούσαν να υποστηρίξουν άνετα μία οικογένεια, άλλα παραθέτουν την ευρυχωρία ως το δυνατό τους χαρτί και άλλα τις compact διαστάσεις. Κοινός παρονομαστής είναι η hybrid τεχνολογία και η συνολική απόδοση των κινητήριων συνόλων τους.

Πατήστε πάνω στο όνομα κάθε μοντέλου για να διαβάσετε την αναλυτική δοκιμή του και στην συνέχεια ψηφίστε αυτό που σας κέρδισε περισσότερο στο poll που ακολουθεί.

Kia Niro HEV
niro

Nissan Qashqai e-Power

qashqai

Renault Austral

austral

Toyota Corolla Cross Hybrid

corolla

Jeep Compass e-Hybrid

compass

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...