Λάρισα: Διπλό τρακάρισμα - Πώς μια κολώνα «έσωσε» μια καφετέρια

Σχεδόν μέσα σε καφετέρια έγινε ένα διπλό τροχαίο στη Λάρισα, την ώρα που τα τραπεζάκια ήταν γεμάτα με κόσμο που έπινε τον καφέ του.

  • -
  • -

Λίγα εκατοστά μακριά από τα τραπεζάκια καφετέριας σταμάτησε ένα αυτοκίνητο στη Λάρισα, το οποίο συμμετείχε σε διπλό τροχαίο.

Η αρχή έγινε όταν δύο αυτοκίνητα συγκρούστηκαν μεταξύ τους ακριβώς μπροστά από μία καφετέρια. Η σύγκρουση έγινε στην πλατεία της Νεάπολης το βράδυ της Δευτέρας 22 Νοεμβρίου και τα αυτοκίνητα που συγκρούστηκαν ήταν ένα Cupra Formentor με ξένες πινακίδες και ένα Volkswagen Golf.

https://cdn.gcdata.gr/data/photos/608b225d5a80788c701e181c2bbebafd.jpg

Από τη σύγκρουση οι άνθρωποι στην καφετέρια τρόμαξαν όμως το περιστατικό δεν είχε τελειώσει. Το Golf αφού χτύπησε με το Formentor άλλαξε κατεύθυνση και έπεσε πάνω σε μία ξύλινη κολώνα ρεύματος, η οποία είναι σε απόσταση ελάχιστων εκατοστών από τα τραπεζάκια της καφετέριας.

Δείτε ακόμα: Λάρισα: Άνδρας τράκαρε με τη γυναίκα του σε κεντρική οδό

Η σύγκρουση έγινε περίπου στις 21:30 το βράδυ. Το Formentor κινούνταν επί της οδού 1ης Μεραρχίας ενώ το Golf ήταν στην Καραολή και Δημητρίου, με την πορεία των δύο αυτοκινήτων να διασταυρώνεται με άσχημη κατάληξη για αμφότερα, για άγνωστο μέχρι στιγμής λόγο.

https://cdn.gcdata.gr/data/photos/dd1f818de39122edb33556e96a936dea.jpg

Τόσο ο άντρας οδηγός του Formentor όσο και η γυναίκα που οδηγούσε το Golf είναι καλά στην υγεία τους, ενώ η κολώνα προστάτεψε και όσους βρίσκονταν στην καφετέρια εκείνη τη στιγμή. Από τις φωτογραφίες που δημοσιεύει το onlarissa.gr φαίνεται ότι αν και το Golf είχε διπλή επαφή, το κόστος επισκευών στο Formentor μάλλον θα είναι μεγαλύτερο γιατί έχουν ανοίξει οι περισσότεροι αερόσακοι.

Πηγή: onlarissa.gr

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...