Premium, στιλάτο SUV με χώρο αποσκευών 434 lt από 24.100 € - Ποιο είναι;

Ένα compact SUV που μπορείς να το αποκτήσεις με κινητήρες βενζίνης, πετρελαίου, αλλά και ως ηλεκτρικό.

  • -
  • -

Είναι το trend της εποχής και δεν αποτελεί μυστικό. Crossover και SUV συναντάμε σχεδόν σε όλες τις κατηγορίες ανεξαιρέτως. Το μεγαλύτερο ενδιαφέρον συγκεντρώνει αυτή των B-SUV, αφού τα μοντέλα αυτού του segment παντρεύουν μία σειρά από στοιχεία που ικανοποιούν στο μέγιστο το αγοραστικό κοινό. Οι κόμπακτ διαστάσεις, οι ικανοποιητικοί χώροι και η πρακτικότητα που τα διακρίνει τα καθιστούν εξαιρετικά ελκυστικά, όντας και προσιτά σε κόστος.

Ένα ακόμη προσόν το οποίο είναι πάντα ευπρόσδεκτο, είναι φυσικά ο premium χαρακτήρας και η αντίστοιχη αίσθηση που μπορεί να σου αποπνέει ένα μοντέλο. Ακριβώς σε αυτή την κατηγορία εντάσσεται και το αυτοκίνητο που έχουμε επιλέξει σήμερα. Με εντυπωσιακή εμφάνιση και μοντέρνα σχεδίαση, τόσο εξωτερικά όσο και στην καμπίνα του, καταφέρνει να ξεχωρίζει μέσα στην πιο ανταγωνιστική κατηγορία της αγοράς.

Με πορτμπαγκάζ 434 lt θα φροντίσει για όλες τις αποσκευές των επιβατών, ενώ το οικονομικό μοτέρ βενζίνης των 100 ίππων φροντίζει ώστε η μέση κατανάλωση σύμφωνα με τον κατασκευαστή να μην ξεπερνά τα 5,4 lt/100km.

Το κόστος για όλα αυτά; 24.100 ευρώ! Αυτή είναι η τιμή της βασικής έκδοσης του Peugeot 2008, S&S Active, η οποία χρησιμοποιεί τον 1.2 PureTech των 100 ίππων σε συνδυασμό με χειροκίνητο κιβώτιο 6 σχέσεων.

Πατώντας εδώ μπορείτε να δείτε όλα τα στοιχεία εξοπλισμού, τεχνικών χαρακτηριστικών και επιδόσεων για την συγκεκριμένη έκδοση, ενώ κάνοντας κλικ εδώ θα βρείτε τα αντίστοιχα στοιχεία και για την υπόλοιπη γκάμα του γαλλικού SUV. Παράλληλα, εδώ μπορείτε να διαβάσετε την αναλυτική δοκιμή της.

Φυσικά μην ξεχνάμε πως το συγκεκριμένο μοντέλο είναι διαθέσιμο και ως ηλεκτρικό με 156 ίππους. Πατήστε εδώ για να δείτε αναλυτικά τις εκδόσεις του.

2008

 

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...