Top 10 Μοντέλα 7-13 Νοεμβρίου

Top 10 Μοντέλα 7-13 Νοεμβρίου

Η κορυφή της λίστας επέστρεψε στον συνήθη ύποπτο της B-SUV κατηγορίας.

  • -
  • -

Μόλις 7 μέρες χρειάστηκε το Toyota Yaris Cross για να επιστρέψει στην κορυφή της λίστα με το εβδομαδιαίο Top 10 των μοντέλων που συγκέντρωσαν το μεγαλύτερο ενδιαφέρον στο GOCAR. Η Alfa Romeo Tonale παραχώρησε την κυριαρχία μένοντας στην δεύτερη θέση, ενώ το βάθρο συμπληρώνει ένας ακόμη «παλιός» της παρέας, το Hyundai Tucson.

Πίσω από αυτό βρέθηκε το Suzuki Vitara, με το Toyota Yaris να συμπληρώνει το Top 5, ύστερα από μία πτώση δύο θέσεων. Το Suzuki S-Cross βρίσκεται στο νούμερο 6, ενώ δυναμικά ξαναμπήκε στην δεκάδα και το Nissan Qashqai, το οποίο καταλαμβάνει την 7η θέση. Από εκεί έχουμε τα δύο B-SUV της Hyundai, και το Cupra Formentor να ολοκληρώνουν το Top 10, με το ισπανικό μοντέλο να έχει χωρίσει τα Hyundai Kona και Hyundai Bayon, τα οποία καταλαμβάνουν τις θέσεις 8 και 10, αντίστοιχα, στην μέση.

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΤΑ TOP 10 ΜΟΝΤΕΛΑ ΤΩΝ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΩΝ ΕΒΔΟΜΑΔΩΝ

Παρακάτω ακολουθεί η λίστα με τα 10 πιο δημοφιλή μοντέλα στο gocar.gr, σύμφωνα πάντα με τις πληροφορίες, τις τιμές και τους εξοπλισμούς αυτοκινήτων που αναζητήσατε την περασμένη εβδομάδα. Και μην ξεχνάτε, στο μενού ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΑ μπορείτε να αναζητήσετε τα μοντέλα που σας ενδιαφέρουν μέσα από τους καταλόγους του GOCAR που περιλαμβάνουν όλα τα αυτοκίνητα της ελληνικής αγοράς.

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...