Οικογενειακό SUV με 140 PS, πορτμπαγκάζ 504 lt και τιμή 25.990 € - Ποιο είναι;

Δημιούργησε την C-SUV κατηγορία στην πρώτη του γενιά, την βελτίωσε στην δεύτερη και τώρα την τελειοποιεί.

  • -
  • -

Πόσο σύνηθες έχει γίνει πλέον στην αγορά των νέων αυτοκινήτων, να βλέπουμε μοντέλα των οποίων οι βασικές εκδόσεις πωλούνται όσο παλαιότερα θα κόστιζε η κορυφαία; Τα supermini έχουν ξεπεράσει για τα καλά το φράγμα των 20.000 ευρώ, ενώ όλο και συχνότερα βλέπουμε μικρομεσαία να ξεπερνούν για τα καλά τις 40.000 ευρώ χωρίς να είναι κάποια ειδική ή premium έκδοση. Αυτό όμως μετατρέπει την απόκτηση ενός καινούργιου οχήματος σε άπιαστο όνειρο για μεγάλο μέρος του αγοραστικού κοινού, καθώς η λέξη «προσιτό» αρχίζει να εξαφανίζεται από το λεξιλόγιο όσων βρίσκονται σε έρευνα αγοράς.

Φυσικά το ίδιο ισχύει και για τα SUV, με την αγορά ενός μεσαίου οικογενειακού crossover να αποτελεί επένδυση της τάξεως των 30.000 ευρώ περίπου. Ευτυχώς όμως υπάρχουν επιλογές όπως αυτή που έχουμε διαλέξει σήμερα, οι οποίες προσφέρουν όλα τα στοιχεία που ζητά κανείς από ένα σύγχρονο αυτοκίνητο από την βασική κιόλας έκδοση. Πρόκειται για μέλος της κατηγορίας C-SUV το οποίο εδώ και κάποιο καιρό έχει αλλάξει ολοκληρωτικά γενιά και πωλείται στην χώρα μας με ασύγκριτη πλέον αρχική τιμή της τάξης των 25.990 €!

Ο λόγος για το νέο Nissan Qashqai, το οποίο και αποτελεί μία από τις κορυφαίες επιλογές στην κατηγορία των SUV. Το ιαπωνικό μοντέλο εκτός από την ευρωπαϊκή αγορά, έχει κερδίσει και την ελληνική, με τις πωλήσεις του να αποδεικνύουν του λόγου το αληθές. Η νεότερη γενιά είναι ένα τελείως καινούργιο αυτοκίνητο, σύμφωνο με τις ανάγκες και προσταγές της σημερινής εποχής. Αυτό μεταφράζεται σε σύγχρονο ντιζάιν και σχεδίαση, όπως φυσικά και πληθώρα τεχνολογιών άνεσης και ασφάλειας.

Διαβάστε τη Δοκιμή του Nissan Qashqai 1.3 DiG-T Hybrid 140 PS

Διαβάστε τη Δοκιμή του αυτόματου Nissan Qashqai 1.3 DiG-T Hybrid 158 PS X Tronic

Και μάλιστα τόσο σε επίπεδο ασφάλειας και άνεσης, όσο και μηχανικών μερών. Με τη χρήση ήπιας υβριδικής τεχνολογίας είναι σαφώς πιο αποδοτικό σε σχέση με το παρελθόν, με την έκδοση των 1.300 cc και 140 ίππων να προσφέρει μέση κατανάλωση μόλις 6,4 lt/100 km. Παράλληλα, δεν έχει χάσει ένα από τα σημαντικότερα πλεονεκτήματα της προηγούμενης γενιάς, που δεν είναι άλλο από τους άφθονους χώρους στο εσωτερικό του. Είναι χαρακτηριστικό ότι ο χώρος αποσκευών μπορεί να φιλοξενήσει έως και 504 lt! O εξοπλισμός περιλαμβάνει Intelligent Cruise Control με Speed Limiter, Cross Traffic Alert, αισθητήρες πίσω παρκαρίσματος, Blind Spot Intervention και πολλά ακόμα σε επίπεδο ασφάλειας, αλλά και άνεσης.

Πατήστε εδώ για να δείτε αναλυτικά όλα τα στοιχεία τεχνικών χαρακτηριστικών, εξοπλισμού και επιδόσεων για την συγκεκριμένη έκδοση, ενώ κάνοντας κλικ εδώ θα βρείτε τις αντίστοιχες πληροφορίες και για όλη την υπόλοιπη γκάμα του μοντέλου.

qashqai

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...