Άνετο supermini με 100 PS, κατανάλωση 4,2 lt/100 km, μηδενικά Τέλη και τιμή 20.000 € - Ποιο είναι;

Απαράμιλλη άνεση συγκριτικά με την κατηγορία, οικονομικό μοτέρ και μοντέρνο design, συνθέτουν το ευχάριστο supermini για την πόλη.

  • -
  • -

Απέναντι στη επέλαση των SUV, η μοναδική κατηγορία που… αντιστέκεται και συνεχίζει να έχει εξαιρετική απήχηση είναι αυτή του B-Segment. Τα supermini επικεντρώνουν το ενδιαφέρον του ελληνικού αγοραστικού κοινού, διατηρώντας σημαντικό μερίδιο στην αγορά. Μία από τις προτάσεις που ξεχωρίζει είναι το Citroen C3, και ιδιαίτερα στην έκδοση με τον πετρελαιοκινητήρα των 1.500 cc.

Το δημοφιλές μοντέλο βρίσκεται στην τρίτη του γενιά και εξακολουθεί να ξεχωρίζει με τη σχεδίαση του, το κορυφαίο επίπεδο άνεσης που προσφέρει, αλλά και τις αναρίθμητες επιλογές εξατομίκευσης που το κατέστησαν ως το κορυφαίο σε πωλήσεις μοντέλο της γαλλικής εταιρείας.

Δείτε ακόμη: Δοκιμάζουμε το Citroen C3 1.5 BlueHDi 100 PS

Η πετρελαιοκίνητη εκδοχή συνδυάζει όλα τα παραπάνω με κορυφαία οικονομία και αποδοτικότητα. Οι 100 ίπποι, αλλά ακόμα περισσότερο τα 250 Nm ροπής, του χαρίζουν πολύ καλές ενδιάμεσες επιταχύνσεις και ζωντάνια στο δρόμο, και συνδυάζονται φυσικά με την απαράμιλλή οικονομία που προσφέρουν οι κινητήρες του είδους. Το C3 χρειάζεται μόλις 4,2 lt/100 km, ενώ με εκπομπές ρύπων που αγγίζουν τα 111 gr/km CO2 ο κάτοχος του δεν πληρώνει τέλη κυκλοφορίας. Και όλα αυτά με τιμή εκκίνησης τα 20.700 €!

Πάτηστε εδώ για δείτε αναλυτικά όλα τα στοιχεία εξοπλισμού, τεχνικών χαρακτηριστικών και επιδόσεων για την συγκεκριμένη έκδοση, ενώ εδώ θα βρείτε τις αντίστοιχες πληροφορίες και για όλη την υπόλοιπη γκάμα του μοντέλου.

c3

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...