BMW XM: Η τιμή του υβριδικού SUV των 653 PS στην Ελλάδα

Περίτεχνα σχεδιασμένο, εκπληκτικά πολυτελές, απίστευτα δυνατό, αδιανόητα οικονομικό σε κατανάλωση. Το ολοκαίνουριο SUV της BMW είναι έτοιμο για παραγγελία.

  • -
  • -

Η BMW άνοιξε τα βιβλία παραγγελιών για την XM, το πιο ισχυρό αυτοκίνητο υψηλών επιδόσεων με σύστημα ηλεκτροκίνησης. Το εκθαμβωτικό μοντέλο της βαυαρικής φίρμας προσφέρεται στην Ελλάδα στην τιμή των 192.092 ευρώ, δηλαδή ελάχιστα φθηνότερα από τις Χ5 Μ και Χ6 Μ.

bmw xm

Το plug-in hybrid σύνολο του SUV, αποτελείται από έναν V8 M TwinPower Turbo κινητήρα 4,4 lt. κι έναν ηλεκτροκινητήρα. Το σύστημα αποδίδει συνδυαστικά 653 PS και μέγιστη ροπή 800 Nm, με τα 0-100 να επιτυγχάνονται σε 4,3 sec και την τελική ταχύτητα να περιορίζεται ηλεκτρονικά στα 250 km/h. Παρά το βάρος των 2,7 τόνων, η XM μπορεί να κινηθεί αποκλειστικά με ηλεκτρική ενέργεια για 82-88 km χάρη στην μπαταρία των 25,7 kWh. Ο οδηγός έχει στη διάθεσή του διάφορα προγράμματα λειτουργίας, που επιλέγει από το μπουτόν M Hybrid στην κεντρική κονσόλα.  

bmw xm

Η ισχύς που παράγεται από τις δύο κινητήριες μονάδες διοχετεύεται στο δρόμο μέσω του συστήματος τετρακίνησης M xDrive. Όσο για τον στάνταρ εξοπλισμό, περιλαμβάνει από ζάντες 21 ιντσών έως οθόνες αφής 12,3 και 14,9 ιντσών, Driving Assistant, Front Collision Warning, Lane Departure Warning, Evasion Assistant, Alertness Assistant, Speed Limit Info, Parking Assistant Plus με λειτουργίες Parking View, εμπρός και πίσω Panorama View και 3D View και πολλά ακόμη.

Καίει μόλις 1,6 lt στα 100 km

Το εντυπωσιακό SUV 5,1 μέτρων της BMW, διακρίνεται για τις έντονες καμπύλες, τη δυναμική σιλουέτα, τα τυπικά σχεδιαστικά στοιχεία M και τις πολυάριθμες ξεχωριστές πινελιές. Το cockpit και τα εμπρός καθίσματα Μ είναι σχεδιασμένα με στόχο μία δυναμική εμπειρία οδήγησης. Η αίσθηση ευρυχωρίας, τα υλικά υψηλής ποιότητας και η πολυτελής σχεδίαση μεταμορφώνουν το πίσω τμήμα της BMW XM σε ένα αποκλειστικό M Lounge.

bmw xm

Διαβάστε επίσης: Η νέα, ηλεκτρική BMW iX1 ήρθε Ελλάδα! Δείτε τιμές

Η ΧΜ των 653 ίππων καταναλώνει σε μεικτό κύκλο 1,6-1,5 l/100 km στον κύκλο WLTP, έχει συνδυασμένη κατανάλωση ηλεκτρικής ενέργειας: 30,1-28,9 kWh/100 km και εκπομπές CO2 στα 36-33 g/km, απαλλάσσοντας τον ιδιοκτήτη από τέλη κυκλοφορίας.

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...