Top 5 οικογενειακά SUV με 35.000 € - Ποιο διαλέγεις;

Αυτές είναι οι καλύτερες επιλογές στην C-SUV κατηγορία και θα καλύψουν όλες τις προτιμήσεις.

  • -
  • -

Πλέον υπάρχουν πραγματικά αμέτρητες επιλογές στην SUV κατηγορία και όπως φαίνεται θα συνεχίσουν να πληθαίνουν, τουλάχιστον για όσο ακόμα το ενδιαφέρον του κόσμου βρίσκεται στα ύψη. Αυτό κάνει αρκετά δύσκολη την επιλογή του καταλληλότερου για τους επίδοξους αγοραστές ακόμη κι αν κοιτούν σε ένα πολύ κλειστό φάσμα τιμής.

Θέλοντας να βοηθήσουμε την κατάσταση, είπαμε να θέσουμε κάποιες παραμέτρους και να επιλέξουμε για εσάς 5 SUV, με το κάθε ένα να καλύπτει και ένα διαφορετικό είδος κοινού. Θέλουμε λοιπόν 5 μοντέλα με χώρους για όλη την οικογένεια, άρα μέλη του segment των C-SUV και με τιμή γύρω στις 35.000 ευρώ. Πάμε να δούμε τα αποτελέσματα με αλφαβητική σειρά:

BMW X1 – Το premium

x1

Με τιμές που ξεκινούν από τις 36.920 € η ολοκαίνουργια γενιά του εισαγωγικού SUV της βαυαρικής μάρκας αποτελεί σίγουρα την πιο premium και hot επιλογή σε αυτό το φάσμα χρημάτων. Το ποσό αυτό αφορά τη βασική έκδοση X1 sDrive18i με τους 136 PS και τον τρικύλινδρο 1.5 turbo κινητήρα. Δείτε εδώ τον αναλυτικό τιμοκατάλογο του μοντέλου.

Citroen C5 Aircross – Το ταξιδιάρικο

c5

Το ανανεωμένο C5 Aircross είναι με διαφορά το πιο άνετο μοντέλο της κατηγορίας. Στη facelift έκδοση συναντάμε τη δεύτερη γενιά καθισμάτων Citroen Advanced Comfort και τα αμορτισέρ τεχνολογίας Progressive Hydraulic Cushions. Στοιχεία που κάνουν το μοντέλο κορυφαίο στα μεγάλα ταξίδια. Προσθέστε τώρα και το οικονομικό πετρελαιοκίνητο σύνολο των 130 ίππων με το αυτόματο κιβώτιο των 8 σχέσεων και έχετε στα χέρια σας τον απόλυτο χιλιομετροφάγο κόστους από 35.350 €. Δείτε εδώ τον αναλυτικό τιμοκατάλογο του μοντέλου.

Kia Sportage – Το τεχνολογικά προηγμένο

sportage

Ένα ολοκληρωμένο SUV με δυναμικό χαρακτήρα, ευρύχωρη καμπίνα με κορυφαία τεχνολογία, και μια μεγάλη και επίκαιρη γκάμα εξηλεκτρισμένων κινητήρων. Με τιμές που ξεκινούν από τις 30.490 € για το ήπια υβριδικό σύνολο των 150 ίππων και πλούσιο εξοπλισμό από την βασική κιόλας έκδοση, αποτελεί ένα από τα πιο high-tech και φουτουριστικά μοντέλα της κατηγορίας. Δείτε εδώ τον αναλυτικό τιμοκατάλογο του μοντέλου.

Skoda Kodiaq – Το ευρύχωρο

kodiaq

Αν κάποιος ξέρει να δημιουργεί αυτοκίνητα με άνεση και άπλετους χώρους, τότε αυτή είναι σίγουρα η Skoda. Το Kodiaq με χώρους όπως το πορτμπαγκάζ των 835 λίτρων, είναι απλά σε μία κατηγορία μόνο του. Έχοντας μάλιστα ανανεωθεί χάρη σε ένα facelift μέσης ηλικίας που του χάρισε η τσέχικη μάρκα, είναι ένα μοντέρνο, άνετο SUV που ξεκινά από μόλις 30.300 € στην βασική έκδοση με το μοτέρ βενζίνης των 150 ίππων. Δείτε εδώ τον αναλυτικό τιμοκατάλογο του μοντέλου.

Toyota Corolla Cross – Το υβριδικό

corolla

Για το τέλος αφήσαμε την πιο σύγχρονη και ίσως πιο δημοφιλή επιλογή όλων. Φέροντας το όνομα Toyota, δύσκολα ένα αυτοκίνητο δεν θα διαπρέψει στις πωλήσεις. Αυτό δεν σημαίνει όμως πως το Corolla Cross δεν αξίζει την επιτυχία που προβλέπεται πως θα έχει. Με μοντέρνο design και ένα οικονομικό full hybrid σύνολο 2.0 197 ίππων κάτω από το καπό, είναι ο καλύτερος εκπρόσωπος των τεχνολογιών του σήμερα, και το SUV που θα σημειώσει τη χαμηλότερη κατανάλωση από όλα σε αστική χρήση. Μπορείτε να το αποκτήσετε από 31.200 €. Δείτε εδώ τον αναλυτικό τιμοκατάλογο του μοντέλου.

Εσείς ποιο C-SUV θα προτιμούσατε σε αυτό το επίπεδο τιμής;

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...