Υβριδικό crossover με 145 ίππους, κατανάλωση 5,1 lt/100 km και μηδενικά Τέλη – Ποιο είναι;

Νεανικό σχεδιαστικά, αλλά και με νέο υβριδικό σύστημα που το κάνει πιο οικονομικό από ποτέ.

  • -
  • -

Όταν πρωτοπαρουσιάστηκε κατάφερε να προκαλέσει το κοινό αίσθημα, όντας ουσιαστικά το πρώτο crossover. Το ιαπωνικό μοντέλο με τις compact διαστάσεις δεν ήταν απλά ιδιαίτερο, αλλά πρωτοποριακό. Μάλιστα σε βαθμό που αρκετοί αναρωτιόμασταν αν το κοινό θα αντιδράσει θετικά στην ακραία και φουτουριστική για την εποχή σχεδίαση του.

Ενάντια στα προγνωστικά, όχι μόνο αποδέχτηκε τη διαφορετικότητα και τον καινοτόμο χαρακτήρα του, αλλά το Juke κατάφερε να ξεπεράσει το ένα εκατομμύριο πωλήσεις στην ευρωπαϊκή ήπειρο. Στην συνέχεια αναβαθμίστηκε και εκσυγχρονίστηκε, χωρίς όμως να χάσει την αύρα της διαφορετικότητας που το χαρακτήριζε από την πρώτη μέρα που βγήκε από τη γραμμή παραγωγής, ενώ πλέον είναι διαθέσιμο και ως πλήρως υβριδικό χάρη στην νέα έκδοση Hybrid.

Που διαφέρει το νέο Nissan Juke Hybrid;

Πρόκειται όχι μόνο για την ισχυρότερη έκδοση της σημερινής γκάμας του μοντέλου αλλά και για την οικονομικότερη. Οι 145 ίπποι, η κατανάλωση των 5,1 lt/100 km σύμφωνα με τον κατασκευαστή και τα μηδενικά Τέλη Κυκλοφορίας χάρη στους χαμηλούς ρύπους (115 g/km) μοιάζουν με πολύ ενδιαφέρον “deal” αν σκεφτούμε πως το μόνο που θυσιάζεται σε σχέση με το αμιγώς βενζινοκίνητο Juke είναι 68 λίτρα από τον χώρο αποσκευών.

Τα 354 λίτρα που απομένουν μοιάζουν αρκετά για τους 4 επιβάτες όπου θα φιλοξενήσει χωρίς δυσκολία, ενώ όσοι μετακινηθούν με το Juke Hybrid μπορούν να απολαύσουν την ευκολία και την άνεση των αποκλειστικά ηλεκτρικών μοντέλων, χωρίς τις υποχωρήσεις που απαιτούν εκείνα. Αυτό γιατί το μοντέλο της Nissan όχι μόνο ξεκινάει 100% σε ηλεκτρική λειτουργία, αλλά μπορεί να φτάσει ταχύτητες έως και 55 km/h χωρίς να έχει κάψει στάλα βενζίνης, κάνοντας την πλειοψηφία των αστικών μετακινήσεων άκρως οικονομικότερες.

Πόσο κοστίζει η υβριδική έκδοση του Juke;

Οι τιμές για το Juke Hybrid χάρη σε νέα προωθητική ενέργεια που τρέχει αυτή τη στιγμή, ξεκινούν κάτω από τις 30.000 ευρώ (29.900) στην έκδοση N-Connecta η οποία περιλαμβάνει οθόνη infotainment 8 ιντσών, προγράμματα οδήγησης, έξυπνο κλειδί & αισθητήρες παρκαρίσματος πίσω, δερμάτινο τιμόνι & λεβιέ ταχυτήτων, προβολείς ομίχλης LED, ζάντες αλουμινίου 17 ιντσών και πολλά ακόμη. Πατήστε εδώ για να διαβάσετε αναλυτικά όλα τα στοιχεία εξοπλισμού, τεχνικών χαρακτηριστικών και επιδόσεων για την συγκεκριμένη έκδοση, ενώ εδώ θα βρείτε τις αντίστοιχες πληροφορίες και για όλη την υπόλοιπη γκάμα του μοντέλου.

Τέλος, κάνοντας κλικ εδώ μπορείτε να διαβάσετε την αναλυτική δοκιμή του μοντέλου.juke

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...