Top 10 Plug-in υβριδικά SUV 4x4 - Ποιο είναι το ιδανικό εταιρικό αυτοκίνητο;

Η τετρακίνηση και η επαναφορτιζόμενη υβριδική φύση τους ολοκληρώνει στον μέγιστο βαθμό τα C-SUV της λίστας μας, καθιστώντας τα ιδανικά εταιρικά αυτοκίνητα.

  • -
  • -

Στην αναζήτηση εταιρικών αυτοκινήτων ή τη χρήση οχημάτων με leasing, τα Plug-In υβριδικά SUV είναι πολύ δημοφιλή. Τα φορολογικά κίνητρα για την επιλογή τους, όπως και ο διττός χαρακτήρας τους και η οικονομία καυσίμου που προσφέρουν, τα καθιστούν εξαιρετικές προτάσεις για όλους. Ωστόσο, πιστεύουμε ότι τα τετρακίνητα Plug-In Hybrid SUV είναι ακόμη καλύτερα, καθώς προσθέτουν και το κομμάτι της κίνησης σε όλους τους τροχούς στο παζλ.

Η καλύτερη συμπεριφορά σε ολισθηρά εδάφη, οι περισσότερες δυνατότητες εκτός ασφάλτου και η μεγαλύτερη ασφάλεια κατά την οδήγηση, είναι μερικά μόνο από τα πλεονεκτήματα που απολαμβάνει καθημερινά ο χρήστης. Παρακάτω έχουμε συγκεντρώσει σε αλφαβητική σειρά 10 τετρακίνητα C-SUV της ελληνικής αγοράς, ανεξάρτητα αν προέρχονται από premium κατασκευαστές ή όχι. Έχουν πολύ χαμηλή κατανάλωση, μπορούν να καλύψουν τις καθημερινές διαδρομές μόνο με ρεύμα (40-60 km) και προσφέρουν εξαιρετικές επιδόσεις!

BMW X1 xDrive25e & xDrive30e

Εντυπωσιακή εμφάνιση, κύρος και ευχάριστη οδική συμπεριφορά! Η BMW X1 είναι το πιο καινούργιο μοντέλο της λίστας, αλλά και μια εξαιρετική επιλογή. Διατίθεται σε δύο Plug-In Hybrid εκδόσεις, μια με 245 και μια με 326 ίππους, αμφότερες με κίνηση σε όλους τους τροχούς και θερμικό κινητήρα 1.5 λίτρων. Η λιγότερο ισχυρή έκδοση προσφέρει χαμηλότερη τιμή αγοράς, ενώ η ισχυρότερη, κορυφαίες επιδόσεις δίχως να θυσιάζεται η πολύ χαμηλή κατανάλωση καυσίμου, όταν η μπαταρία είναι φορτισμένη. Δείτε εδώ όλες τις εκδόσεις.

DS 7 E-Tense

Πρόσφατα ανανεωμένο και χωρίς το “Crossback” στο όνομά του, το DS 7 είναι ένα ολοκληρωμένο premium SUV που δίνει έμφαση στην άνεση, το στυλ και την ποιότητα. Με 300 ίππους από το Plug-In υβριδικό σύστημα κίνησης, προσφέρει και εξαιρετικές επιδόσεις! Εδώ να πούμε ότι υπάρχει και ακόμη ισχυρότερη πρόταση στην γκάμα, με 360 ίππους και τετρακίνηση, για όσους θέλουν ακόμη καλύτερες επιδόσεις σε όλες τις συνθήκες. Δείτε εδώ όλες τις εκδόσεις.

Hyundai Tucson Plug-in Hybrid

Ένα από τα SUV που συζητήθηκαν περισσότερο τα τελευταία χρόνια είναι η νέα γενιά του Hyundai Tucson. Παντελώς διαφοροποιημένο από το προηγούμενο, είναι εντυπωσιακό σε εμφάνιση, high tech και διατίθεται με την τελευταία λέξη της τεχνολογίας. Ως Plug-In Hybrid, η τετρακίνηση ανήκει στον στάνταρ εξοπλισμό και η ισχύς φτάνει στους 265 ίππους, «συσκευάζοντας» επιδόσεις και οικονομία καυσίμου σε ένα πακέτο. Δείτε εδώ όλες τις εκδόσεις.

Jaguar E-Pace P300e AWD

Αδιαμφισβήτητα πολυτελές και με αδιαπραγμάτευτο κύρος, το όνομα Jaguar αποτελεί από μόνο του έναν πολύ καλό λόγο για να αγοράσεις ένα αυτοκίνητο. Όταν δε, είναι τόσο ολοκληρωμένο όπως το Plug-In υβριδικό E-Pace, τότε γίνεται ακαταμάχητη πρόταση! Όμορφο, ποιοτικό, με ενδιαφέρουσα οδική συμπεριφορά και πολύ καλές επιδόσεις, το τετρακίνητο E-Pace με τους 309 ίππους είναι μια από τις καλύτερες επιλογές στην κλάση των premium SUV. Δείτε εδώ όλες τις εκδόσεις.

Jeep Compass 4xe

Με τις εκδόσεις 4xe η Jeep έπιασε τον παλμό της αγοράς και προσφέρει πολύ καλά Plug-In Hybrid SUV με τη χαρακτηριστική σφραγίδα της εταιρείας. Η κίνηση μεταδίδεται σε όλους τους τροχούς, όπως οφείλει σε ένα γνήσιο Jeep και η οικονομία καυσίμου στην καθημερινότητα είναι παροιμιώδης. Αξίζει να αναφερθεί ότι η τετρακίνηση έχει πολλά προγράμματα λειτουργίας για βέλτιστα αποτελέσματα εκτός δρόμου και ότι η συνολική απόδοση φτάνει τους 240 ίππους. Δείτε εδώ όλες τις εκδόσεις.

Kia Sportage Plug-in Hybrid

Στη νέα του γενιά, το Kia Sportage έκανε πραγματικό άλμα σε όλους τους τομείς. Η εξωτερική του εμφάνιση το κάνει να ξεχωρίζει από μακριά και οι πολλές διαθέσιμες εκδόσεις εξασφαλίζει ότι θα υπάρχει μια ιδανική πρόταση για όλους. Η κορυφαία της γκάμας είναι η Plug-In υβριδική. Όπως και στο Tucson, συνδυάζεται μόνο με τετρακίνηση, αποδίδει 265 ίππους και προσφέρει πολύ καλές επιδόσεις στο σύνολο. Ένα εξαιρετικό οικογενειακό SUV! Δείτε εδώ όλες τις εκδόσεις.

Range Rover Evoque P300e AWD

Αν η lifestyle προσέγγιση είναι προτεραιότητα, το Range Rover Evoque είναι μια πρόταση που δεν περνά απαρατήρητη. Όμορφο, σπορ και πολυτελές, έχει όλο τον “Range Rover” χαρακτήρα, παρά το γεγονός ότι είναι το μικρότερο στην γκάμα. Το Plug-In υβριδικό σύστημα που χρησιμοποιεί είναι το ίδιο με της Jaguar E-Pace. Η κίνηση φτάνει σε όλους τους τροχούς και η συνολική απόδοση του συστήματος αγγίζει την εντυπωσιακή ισχύ των 309 ίππων. Δείτε εδώ όλες τις εκδόσεις.

Opel Grandland Hybrid 300

Ακόμη ένα SUV που ανανεώθηκε στο περασμένο διάστημα είναι το Grandland της Opel. Πλέον δεν έχει το “X” στο όνομά του, όμως διατηρεί όλα τα πλεονεκτήματα που γνωρίζαμε από τα μοντέλα προ ανανέωσης, προσθέτοντας φρέσκια εμφάνιση και περισσότερη τεχνολογία. Όποιος θέλει την κορυφαία έκδοση της γκάμας, θα πρέπει να στραφεί στην Plug-In Hybrid με τους 300 ίππους, τις εξαιρετικές επιδόσεις και την τετρακίνησηΔείτε εδώ όλες τις εκδόσεις.

Δείτε ακόμη: Ξεπουλάνε τα Plug-In Hybrid - Μεγάλη άνοδος στις πωλήσεις

Peugeot 3008 Hybrid4

Στην κατηγορία των premium SUV, το Peugeot 3008 είναι ένα απόλυτα επιτυχημένο αυτοκίνητο. Ολοκληρωμένο σε όλους τους τομείς, διακρίνεται για την εμφάνιση, την τεχνολογία, την ποιότητα και τον νεανικό του χαρακτήρα! Φυσικά, υπάρχει σύστημα Plug-In Hybrid. Η κορυφαία πρόταση στην γκάμα είναι η Hybrid4 με 300 ίππους και τετρακίνηση. Να τονίσουμε ότι είναι η μοναδική επιλογή στον κατάλογο του γαλλικού SUV με κίνηση σε όλους τους τροχούς. Δείτε εδώ όλες τις εκδόσεις.

Toyota RAV4 2.5 PHEV

Ιδρυτικό στέλεχος της κατηγορίας των SUV και ένα από τα πιο αναγνωρίσιμα σήματα στην αυτοκίνηση. Το Toyota RAV4 στην τελευταία του γενιά διατήρησε το οικογενειακό παρουσιαστικό του, μεγάλωσε ακόμη περισσότερο σε διαστάσεις και εξελίχθηκε ως προς το «πράσινο» προφίλ του. Διαθέσιμο σε full hybrid εκδόσεις, αλλά και ως Plug-In Hybrid με 306 ίππους, όποιος θέλει υβριδικό SUV και Toyota, βρήκε αυτό που ψάχνει! Η Plug-In Hybrid έκδοση, είναι τετρακίνητη. Δείτε εδώ όλες τις εκδόσεις.

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...