Continental Let’s Go Green: Κέρδισε σετ λάστιχα και πολλά άλλα δώρα

Μια εμπνευσμένη φωτογραφία ή ένα video είναι αρκετό για να κερδίσεις ένα σετ ελαστικών για το αυτοκίνητό σου, εντελώς δωρεάν.

  • -
  • -

Ενόψει της φετινής «Παγκόσμιας Ημέρας Αειφορίας», στις 26 Οκτωβρίου 2022, και με σύνθημα #noiazomaste_emeis, η «Continental Ελαστικά» διοργανώνει έναν πρωτότυπο διαγωνισμό φωτογραφίας και βίντεο, με τίτλο Let’s Go Green. Στόχος του να μας ευαισθητοποιήσει, σε θέματα που βοηθούν το περιβάλλον να παραμείνει βιώσιμο αλλά και να μας ενεργοποιήσει σε αειφόρες πρακτικές, όπως η ανακύκλωση, η εξοικονόμηση νερού και ενέργειας αλλά και η σωστή διαχείριση των πλαστικών, των καυσίμων, των απορριμμάτων, της τροφής, των ενδυμάτων και των χημικών προϊόντων. Γιατί, ο καθένας από εμάς μπορεί να κάνει τη διαφορά, απλά αλλάζοντας κάποιες μικρές συνήθειες στην καθημερινότητά του!

conti

Ο διαγωνισμός Let’s Go Green, τρέχει ήδη μέσω της ιστοσελίδας conticontests.gr και θα διαρκέσει έως μέσα Δεκεμβρίου του 2022, προσφέροντας στους νικητές ελαστικά Continental και άλλα χρήσιμα sustainable δώρα, κάθε μήνα. 

Πώς θα κερδίσεις τα ελαστικά Continental

Το κοινό καλείται να στείλει μια φωτογραφία ή ένα video που θα δείχνει τί κάνει στην καθημερινότητά του για να βοηθήσει τον πλανήτη να μείνει καθαρός και υγιής. Για παράδειγμα, να σβήνει τα φώτα σε ένα δωμάτιο ή μια ηλεκτρική συσκευή που δεν χρησιμοποιεί, να χρησιμοποιεί το οικολογικό πρόγραμμα στο πλυντήριο, να διαλέγει τα σκουπίδια για ανακύκλωση, να κλείνει τη βρύση την ώρα τής προσωπικής υγιεινής, να πίνει τον καφέ του σε επαναχρησιμοποιούμενο ποτήρι ή να χρησιμοποιεί τα Μέσα Μεταφοράς περισσότερο και λιγότερο το αυτοκίνητο.

Δείτε επίσης: Στην Ελλάδα το νέο Continental SportContact 7

Νικητήριες αναδεικνύονται οι συμμετοχές με τις περισσότερες ψήφους από τους επισκέπτες της ιστοσελίδας. Περισσότερα για τον τρόπο συμμετοχής αλλά και γενικά για τον διαγωνισμό, μπορεί κάποιος να βρει εδώ: https://conticontests.gr/

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...