Continental: H premium επιλογή στην ασφάλεια

Με τα ελαστικά της Continental, το αυτοκίνητο αποκτά την καλύτερη δυνατή επαφή με την άσφαλτο, προσφέροντας πρωτόγνωρη αποδοτικότητα στο φρενάρισμα και το κράτημα.

  • -
  • -

Τα ελαστικά του αυτοκινήτου μας, είναι ο σημαντικότερος εξοπλισμός ασφάλειας. Τα καλά φρένα και ο οδηγός με τα γρήγορα αντανακλαστικά δεν έχουν καμία αξία, αν δεν πλαισιώνονται από μια τετράδα ελαστικών που θα βρει την απαραίτητη πρόσφυση προκειμένου το αυτοκίνητο να φρενάρει ή να αλλάξει κατεύθυνση, σε μια δύσκολη στιγμή. Και ανάμεσα στους κατασκευαστές ελαστικών η Continental πάντα ξεχώριζε, έχοντας στην γκάμα της πολλά, διαφορετικά μοντέλα που ταιριάζουν σε κάθε αυτοκίνητο στην αγορά. Κοινό παρονομαστή αποτελεί η ποιότητα κατασκευής, η αντοχή στο χρόνο και η επένδυση της εταιρείας σε καινοτόμες τεχνολογίες που εξασφαλίζουν άριστη πρόσφυση, ακόμη και μετά από πολλές χιλιάδες χιλιόμετρα.

Εγγύηση στο φρενάρισμα

Κάθε ελαστικό Continental έχει φτιαχτεί με γνώμονα την κορυφαία απόδοση στο φρενάρισμα. Πρόκειται για τη δυσκολότερη αποστολή ενός ελαστικού, καθώς το «φρενάρισμα πανικού» προκύπτει σε μια πολύ δύσκολη στιγμή, άρα κάθε επιπλέον μέτρο μπορεί να καθορίσει αν η σύγκρουση θα αποφευχθεί ή όχι. Η Continental επενδύει στο μέγιστο βαθμό στη σύσταση της γόμας, προκειμένου να παρέχει την καλύτερη δυνατή επιβράδυνση σε μια τέτοια κατάσταση, «γαντζώνοντας» την άσφαλτο. Μάλιστα, φροντίζει ώστε η ίδια κορυφαία απόδοση να διατηρείται κάτω από όλες τις καιρικές συνθήκες. Το ίδιο ισχύει και για την απότομη αλλαγή κατεύθυνσης! Αν ο οδηγός κρίνει ότι δεν προλαβαίνει να φρενάρει, έχει στη διάθεσή του αποδοτικά ελαστικά που θα του επιτρέψουν να στρίψει έγκαιρα και να αποφύγει τον κίνδυνο, δίχως να χαθεί ο έλεγχος του οχήματος.

Κορυφαία απόδοση στο βρεγμένο

Το σημαντικότερο κεφάλαιο ενός πραγματικά ολοκληρωμένου ελαστικού, είναι η διατήρηση της αποδοτικότητας ακόμη και σε βρεγμένο οδόστρωμα. Εκεί εξαργυρώνεται πλήρως η αξία ενός ελαστικού της Continental και κάνει τη διαφορά, συγκριτικά με τον ανταγωνισμό! Η χάραξη του πέλματος είναι σχεδιασμένη με τέτοιο τρόπο, ώστε να αποβάλλεται γρήγορα το νερό κάτω από το ελαστικό όταν το όχημα κινείται με υψηλή ταχύτητα στον δρόμο, ενώ διατηρούνται στο ακέραιο τα χαρακτηριστικά πέδησης, εξασφαλίζοντας ότι η απόσταση φρεναρίσματος δεν πολλαπλασιάζεται ανεξέλεγκτα όταν το οδόστρωμα είναι καλυμμένο με νερό. Ταυτόχρονα, το κράτημα στις στροφές παραμένει κορυφαίο, προσφέροντας την απαραίτητη αίσθηση ασφάλειας για τον οδηγό, υπό κάθε συνθήκη.

Άνεση και χαμηλό επίπεδο θορύβου

Όλα τα παραπάνω, συνδυάζονται και με ένα εκπληκτικά ήσυχο προφίλ, στοιχείο που το συναντάμε σε όλα τα ελαστικά της Continental. Το χαμηλό επίπεδο θορύβου μειώνει αισθητά το βουητό που προκαλείται από την κύλιση του ελαστικού στις υψηλές ταχύτητες, συνεπώς τα ταξίδια γίνονται ξεκούραστα, δίχως να προκαλείται «πονοκέφαλος» από τον συνεχόμενο ήχο που συνήθως παράγουν τα ελαστικά. Με τη χαμηλή αντίσταση κύλισης, επιτυγχάνεται και κάτι άλλο, άκρως σημαντικό στις ημέρες μας: ο περιορισμός της κατανάλωσης. Ένα ελαστικό μειωμένης αντίστασης περιορίζει σε μεγάλο βαθμό τη δυσκολία κύλισης, άρα εξοικονομείται αρκετή ποσότητα καυσίμου και τελικά, ο οδηγός επωφελείται σε πολλαπλό επίπεδο από την επιλογή ενός ποιοτικού ελαστικού. Αξίζει να σημειωθεί ότι το κέρδος για τα ηλεκτρικά αυτοκίνητα είναι ακόμη μεγαλύτερο, αφού η συνολική αυτονομία στο ταξίδι αυξάνεται και οι στάσεις για επαναφόρτιση της μπαταρίας, είναι πιο αραιές.

Στο όνομα της ποιότητας

Η Continental αξιολογεί προσεκτικά τα προϊόντα που διαθέτει στην αγορά και πάντοτε δίνει προτεραιότητα στην ποιότητα. Ο οδηγός από τη δική του πλευρά θα πρέπει πάντα να έχει στο μυαλό του ότι τα ελαστικά είναι εκείνα που έχουν τον τελευταίο λόγο στην ασφάλεια. Για να φρενάρει το αυτοκίνητο ή να αποφύγει το ατύχημα, θα πρέπει τα λάστιχα να προσφέρουν αξιόπιστη πρόσφυση. Για αυτό και η σειρά μοντέλων της Continental βρίσκονται στο ανώτερο άκρο της αγοράς. Απευθύνονται σε όσους ζητούν το καλύτερο δυνατό από τα ελαστικά τους, προσφέροντας περιορισμένο θόρυβο κύλισης, μειωμένη αντίσταση, όπως και αντοχή στον χρόνο καλύπτωντας σημαντικά μεγαλύτερο αριθμό χιλιομέτρων. Βλέπετε, η ποιότητα είναι το σημαντικότερο στοιχείο και μια ουσιαστική επένδυση για την ασφάλειά μας!

Γνωρίστε την γκάμα ελαστικών της Continental και εξοπλίστε το αυτοκίνητό σας με την κορυφαία επιλογή στο είδος τους!

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...