Top 10 Μοντέλα 26 Σεπτεμβρίου – 2 Οκτωβρίου

Top 10 Μοντέλα 26 Σεπτεμβρίου – 2 Οκτωβρίου

Τα ίδια μοντέλα με την προηγούμενη εβδομάδα, αλλά με αρκετές ανακατατάξεις.

  • -
  • -

Ελάχιστα φαίνεται πως έχουν αλλάξει στο εβδομαδιαίο Top 10 με τα μοντέλα που συγκέντρωσαν το μεγαλύτερο ενδιαφέρον στο GOCAR μέσα στις τελευταίες 7 ημέρες. Το Toyota Yaris Cross βρίσκεται για ακόμη μία φορά στην κορυφή της λίστας με τα Hyundai Tucson να επιστρέφει στο νούμερο 2, ενώ το βάθρο συμπληρώνει το Suzuki Vitara.

Στην 4η θέση έρχεται το Toyota Yaris, με το Suzuki S-Cross που ακολουθεί να κλείνει την πρώτη 5άδα. To Renault Captur μετά από μία εντυπωσιακή εμφάνιση στο δεύτερο σκαλί του βάθρου πριν 7 ημέρες, τώρα έχει πέσει στο νούμερο 6. Ακολουθούν τα Peugeot 2008 και Cupra Formentor, ενώ την δεκάδα κλείνουν τα Hyundai Kona και BMW X1, αντίστοιχα.

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΤΑ TOP 10 ΜΟΝΤΕΛΑ ΤΩΝ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΩΝ ΕΒΔΟΜΑΔΩΝ

Παρακάτω ακολουθεί η λίστα με τα 10 πιο δημοφιλή μοντέλα στο gocar.gr, σύμφωνα πάντα με τις πληροφορίες, τις τιμές και τους εξοπλισμούς αυτοκινήτων που αναζητήσατε την περασμένη εβδομάδα. Και μην ξεχνάτε, στο μενού ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΑ μπορείτε να αναζητήσετε τα μοντέλα που σας ενδιαφέρουν μέσα από τους καταλόγους του GOCAR που περιλαμβάνουν όλα τα αυτοκίνητα της ελληνικής αγοράς.

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...