Πολυτελές αυτοκίνητο λαμπάδιασε στην εθνική οδό Αθηνών – Λαμίας – Δείτε το video

Το αυτοκίνητο με σήμα premium κατασκευαστή πήρε φωτιά στο ρεύμα προς Λαμία. Ευτυχώς, ο οδηγός πρόλαβε και απομακρύνθηκε με ασφάλεια.

  • -
  • -

Ο οδηγός της νέας BMW κινούνταν με κατεύθυνση προς Λαμία στην εθνική οδό, όταν για άγνωστη μέχρι στιγμής αιτία, το αυτοκίνητο του άρχισε να βγάζει καπνούς. Διερχόμενοι οδηγοί τον ειδοποίησαν με σήματα, καθώς ο ηλικιωμένος κάτοχος δεν είχε αντιληφθεί τι συνέβαινε. Ευτυχώς, κατάφερε να ακινητοποιήσει γρήγορα το όχημα στη Λωρίδα Έκτακτης Ανάγκης και να απομακρυνθεί.

lamia

Οι υπόλοιποι οδηγοί σταμάτησαν και έσπευσαν για βοήθεια, επιχειρώντας να περιορίσουν τη φωτιά με πυροσβεστήρες. Οι φλόγες ωστόσο επεκτάθηκαν σε ελάχιστο χρόνο στο αμάξωμα της Σειρά 2 Gran Coupe. Στο σημείο έφθασαν δύο οχήματα από το Πυροσβεστικό Κλιμάκιο Αταλάντης και κατάφεραν να σβήσουν τη φωτιά. Το γερμανικό μοντέλο όμως, είχε πάθει ήδη μεγάλες ζημιές.

lamia

Δείτε επίσης: Οδηγός πήγαινε ανάποδα στην Εγνατία Οδό

Η πυροσβεστική διενεργεί έλεγχο, προκειμένου να εντοπίσει από που ξεκίνησε η πυρκαγιά. Όσο για το αυτοκίνητο, το πιθανότερο είναι να κριθεί μη επισκευάσιμο.  

πηγή: tvstar.gr

 

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...