Προσοχή στην εθνική οδό: Κλείνουν λωρίδες στο Καπανδρίτι

Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις θα πραγματοποιούνται καθημερινά έως και την Παρασκευή στο ύψος του Καπανδριτίου, με σκοπό την εκτέλεση ασφαλτικών εργασιών.

  • -
  • -

Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις, μικρής διάρκειας, θα ισχύσουν στον αυτοκινητόδρομο Α.Θ.Ε και συγκεκριμένα στον Ανισόπεδο Κόμβο (Α/Κ) Καπανδριτίου, με στόχο την εκτέλεση ασφαλτικών εργασιών.

Πιο συγκεκριμένα, από σήμερα, Τετάρτη 7 Δεκεμβρίου έως και την Παρασκευή 23 Δεκεμβρίου, από τις 19:00 έως τις 06:00 της επομένης, θα ισχύσει διαδοχικά, σε οκτώ τμήματα της περιοχής του Καπανδριτίου (35,2ο χλμ.), στένωση λωρίδων, κατά τη διάρκεια της οποίας και αναλόγως της έκτασης, θα πραγματοποιείται εναλλάξ ή αμφίδρομη κυκλοφορία. Σημειώνεται πως σε περιπτώσεις εναλλάξ κυκλοφορίας, θα υπάρχει στο σημείο εξειδικευμένο προσωπικό για τη ρύθμιση της κυκλοφορίας στο σημείο επέμβασης.

Οι παραπάνω κυκλοφοριακές ρυθμίσεις θα είναι προσωρινές και θα αποσύρονται καθημερινά μετά το πέρας των εργασιών. Η Νέα Οδός έχει λάβει όλα τα απαραίτητα μέτρα για την ασφάλεια και εξυπηρέτηση των οδηγών, ενώ σχετικές προσωρινές σημάνσεις θα τοποθετηθούν με στόχο την πλήρη ενημέρωση όλων των οδηγών.

Η Νέα Οδός ευχαριστεί για την κατανόηση και εφιστά την προσοχή των οδηγών καθώς οι τελευταίοι οφείλουν να συμμορφώνονται πλήρως με τη σχετική σήμανση.

Πηγή: Νέα Οδός / Φωτογραφία: Google

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...