Florida: Τυφώνας παρασέρνει McLaren P1 και Rolls-Royce! [video]

Ο τυφώνας Ian έχει βάλει στο στόχαστρο τη Florida με πολύ μεγάλες ποσότητες νερού και δυνατούς ανέμους. Αυτή είναι η κατάσταση στους δρόμους.

  • -
  • -

Η Florida βρίσκεται και πάλι στο επίκεντρο ενός πολύ ισχυρού τυφώνα, ο οποίος ονομάζεται Ian και έχει προκαλέσει σειρά από σοβαρότατα προβλήματα. Η πορεία του τυφώνα συνοδεύεται από πραγματικά μεγάλες ποσότητες νερού και πανίσχυρους ανέμους. Η ταχύτητα των τελευταίων φτάνει ακόμα και τα 250 km/h, ενώ η ποσότητα της βροχής είναι τέτοια ώστε πολλές περιοχές έχουν πλημμυρίσει και αμέτρητα σπίτια έχουν βρεθεί κάτω από το νερό.

tifonas-ian-florida-dromos-nero

Εκτός από τις ζημιές στις περιουσίες των πολιτών, ο τυφώνας Ian έχει επηρεάσει πολλούς ακόμα τομείς. Τα κρουαζιερόπλοια αλλάζουν προορισμό, τα λιμάνια κλείνουν, ενώ το ίδιο κάνουν και τα αεροδρόμια με τις πτήσεις φυσικά να ακυρώνονται. Τα προβλήματα στις πτήσεις αναμένεται ότι θα διαρκέσουν πολλές μέρες.

Δείτε ακόμα: Πλωτή εξέδρα άντλησης πετρελαίου εναντίον ισχυρού τυφώνα (video)

Σε μια προσπάθεια να αντιμετωπίσουν τη φυσική καταστροφή πολλοί κάτοικοι που ζουν χρόνια στην περιοχή μοιράζονται διάφορα tips επιβίωσης. Από την πλευρά του κράτους έχουν εκδοθεί εντολές εκκένωσης για αρκετές περιοχές, ενώ υπάρχουν άνθρωποι που επιλέγουν να φύγουν, ακόμα και αν η εντολή δεν αφορά την περιοχή στην οποία βρίσκονται.

Ανάμεσα στα video με τις εικόνες καταστροφής σε μία από τις πιο τουριστικές περιοχές των Ηνωμένων Πολιτειών, ξεχωρίζει ένα με μια McLaren P1 την οποία τα ορμητικά νερά ανασηκώνουν, τη βγάζουν από το γκαράζ της και την περιφέρουν στη γειτονιά:







Πηγή φωτογραφίας: lambo9286 @ Instagram

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...