Οικογενειακό SUV 4x4 με 240 PS και κατανάλωση 1,9 lt/100 km - Ποιο είναι;

Συνδυάζει ένα όνομα-θρύλο στην εκτός δρόμου κατηγορία με σύγχρονες τεχνολογίες, πολυτέλεια, άνεση και οικονομία.

  • -
  • -

Το μοντέλο που έχουμε επιλέξει σήμερα για να σας «παιδέψουμε» προέρχεται από έναν κατασκευαστή που έχει συνδέσει το όνομα του με την περιπέτεια και την ευκολία κίνησης σε κάθε λογής επιφάνεια. Διατηρώντας την συγκεκριμένη φιλοσοφία αναλλοίωτη και χάρη στην προσθήκη σύγχρονων τεχνολογιών όπως αυτή της plug-in υβριδικής τεχνολογίας, καταφέρνει να προσφέρει ένα ικανό, πολυτελές πακέτο, το οποίο δεν ξεχνά την οικολογική του πλευρά και διατηρεί εκπομπές ρύπων και κατανάλωση χαμηλά.

Με τον κατασκευαστή να δηλώνει κατανάλωση της τάξης των 1,9 lt/100 km για το SUV των 240 ίππων, πριν από περίπου μία 15ετία θα θεωρούσαμε πως σίγουρα έχει γίνει τυπογραφικό λάθος. Πλέον, χάρη στα προνόμια που προσφέρει ο υβριδισμός, τέτοιες τιμές όχι απλά είναι εφικτές, αλλά παντρεύουν και με απόλυτη επιτυχία τα καλά της εκτός δρόμου οικογενειακής περιπέτειας, με την οικονομία που θα συναντούσαμε σε ένα μικρό αυτοκίνητο πόλης.

Φυσικά και τόση ώρα αναφερόμαστε στην plug-in υβριδική έκδοση του Jeep Compass, η οποία μας έδειξε όλες της τις αρετές στο διάστημα όπου βρέθηκε στα χέρια μας για μία αναλυτική δοκιμή την οποία μπορείτε να διαβάσετε εδώ.

Παράλληλα, μπορείτε να δείτε αναλυτικά την γκάμα των διαθέσιμων εκδόσεων του μοντέλου μαζί με στοιχεία εξοπλισμού, τεχνικών χαρακτηριστικών, επιδόσεων και φυσικά το κόστος απόκτησης, πατώντας εδώ.
compass

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...