Ρώσοι φτιάχνουν αυτοκίνητο που κινείται με τα πόδια [video]

Την απόλυτη λύση στο πρόβλημα των τιμών των καυσίμων βρήκαν Ρώσοι, μετατρέποντας ένα αυτοκίνητο ώστε να παίρνει κίνηση από τα πόδια του χρήστη.

  • -
  • -

Με τις τιμές των καυσίμων στα ύψη όλοι προσπαθούν να κάνουν όσο το δυνατό περισσότερη οικονομία, με την απόλυτη ιδέα να έρχεται από την Ρωσία, με τη μορφή ενός αυτοκινήτου που ο χρήστης μπορεί να το κινήσει χρησιμοποιώντας τα πόδια του.

Η υλοποίηση αυτής της εξωφρενικής ιδέας έχει γίνει με ένα ιδιαίτερα ευφάνταστο τρόπο από το κανάλι του YouTube με την ονομασία Garage54. Οι Ρώσοι αυτού του καναλιού είναι γνωστοί για τις πολλές και παράξενες μετατροπές που κάνουν σε αυτοκίνητα και κινητήρες, όπως την ένωση δύο Lada σε ένα και την  προσπάθεια να λειτουργήσει ένα μοτέρ που έχουν κόψει στη μέση, μεταξύ πολλών άλλων.

garage54-feet-car-podia-aftokinito-hamster-2

Αυτή τη φορά άντλησαν έμπνευση από τις ρόδες που τοποθετούν όσοι έχουν χάμστερ, με τις οποίες παίζουν τα συμπαθή ζωάκια. Αυτό που έκαναν, λοιπόν, ήταν να δημιουργήσουν μία πολύ μεγάλη ρόδα μέσα στην οποία θα μπει κάποιος άνθρωπος, με την κίνησή της να μεταφέρεται στους τροχούς του αυτοκινήτου.

Δείτε ακόμα: Πως είναι ένα Lada… φυσαρμόνικα; (video)

Οι ιδέες που έχουν υλοποιήσει κατά καιρούς στο Garage54 είναι πολύ πιο ιδιαίτερες και «τρελές», οπότε αυτή θα τη χαρακτηρίζαμε απλά ως αστεία.

Θα ήθελες να έχεις ένα τέτοιο αυτοκίνητο στο parking σου;

 

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...