Top 5 οικογενειακά SUV με 25.000 € - Πού κερδίζει το καθένα;

Αυτές είναι οι καλύτερες επιλογές στην C-SUV κατηγορία και θα καλύψουν όλες τις προτιμήσεις.

  • -
  • -

Πλέον υπάρχουν πραγματικά αμέτρητες επιλογές στην SUV κατηγορία και όπως φαίνεται θα συνεχίσουν να πληθαίνουν, τουλάχιστον για όσο ακόμα το ενδιαφέρον του κόσμου βρίσκεται στα ύψη. Αυτό κάνει αρκετά δύσκολη την επιλογή του καταλληλότερου για τους επίδοξους αγοραστές ακόμη κι αν κοιτούν σε ένα πολύ κλειστό φάσμα τιμής.

Θέλοντας να βοηθήσουμε την κατάσταση, είπαμε να θέσουμε κάποιες παραμέτρους και να επιλέξουμε για εσάς 5 SUV, με το κάθε ένα να καλύπτει και ένα διαφορετικό είδος κοινού. Θέλουμε λοιπόν 5 μοντέλα με χώρους για όλη την οικογένεια, άρα μέλη του segment των C-SUV και με τιμή γύρω στις 25.000 ευρώ. Πάμε να δούμε τα αποτελέσματα:

Dacia Duster – Το τετρακίνητο

duster

Το Dacia Duster καταφέρνει σε χαμηλή τιμή να δίνει μια ολοκληρωμένη λύση με χώρους και πάρα πολλές εκτός δρόμου ικανότητες. Η τετρακίνηση πλέον συνδυάζεται μόνο με τον τετρακύλινδρο turbodiesel των 1.5 λίτρων Blue dCi, στην απόδοση των 114 ίππων, ενώ οι βασικές εκδόσεις μπορεί να έχουν κάποιες ελλείψεις στον εξοπλισμό, αλλά με μόλις 25.660 € μπορείτε να αποκτήσετε ένα ικανότατο τετρακίνητο SUV που θα πάει εσάς και την οικογένεια σας ακόμη στα πιο δύσκολα τερέν. Στην πλουσιότερη έκδοση ο εξοπλισμός περιλαμβάνει τα πάντα. Δείτε εδώ τον αναλυτικό τιμοκατάλογο του μοντέλου.

Kia XCeed – Το σπορ crossover

xceed

Στον αντίποδα, εάν στόχος σας δεν είναι να οργώσετε τα βουνά, αλλά να έχετε ένα ισχυρό crossover, με κορυφαία οδική συμπεριφορά που δεν θα πει όχι και σε λίγο χώμα, τότε το Kia XCeed είναι ιδανικό. Εξοπλισμένο με ένα μοτέρ βενζίνης 1.5 48V Hybrid που αποδίδει 160 ίππους, το XCeed μπορεί να γίνει δικό σας με χειροκίνητο ή και αυτόματο κιβώτιο DCT7 με τιμές 24.690 € και 26.290 €, αντίστοιχα. Δείτε εδώ τον αναλυτικό τιμοκατάλογο του μοντέλου.

Skoda Karoq – Το ευρύχωρο

karoq

Αν κάποιος ξέρει να δημιουργεί αυτοκίνητα με άνεση και άπλετους χώρους, τότε αυτή είναι σίγουρα η Skoda. Το Karoq μπορεί να ανήκει στην C-SUV κατηγορία, αλλά με χώρους όπως το πορτμπαγκάζ των 521 λίτρων, ανταγωνίζεται εύκολα και μοντέλα από μεγαλύτερα segment. Έχοντας μάλιστα μόλις ανανεωθεί χάρη σε ένα facelift μέσης ηλικίας που του χάρισε η τσέχικη μάρκα, είναι ένα μοντέρνο, άνετο SUV που ξεκινά από μόλις 26.150 € στην βασική έκδοση με το μοτέρ βενζίνης των 110 ίππωνΔείτε εδώ τον αναλυτικό τιμοκατάλογο του μοντέλου.

Suzuki S-Cross – Το πλήρως εξοπλισμένο

s-cross

Η Suzuki εδώ και αρκετό καιρό, προσφέρει ολοκληρωμένα και πολύ ικανά αυτοκίνητα, σε πολύ καλές τιμές. Το S-Cross δεν διαφέρει, καθώς προσφέρεται στην προσθιοκίνητη έκδοση με το μοτέρ 1.4 48V Hybrid των 129 ίππων και το κορυφαίο πακέτο εξοπλισμού GLX, με τιμή 26.680 €. Για όσους το προτιμούν, με μόλις 50 € περισσότερα είναι διαθέσιμη και η βασική έκδοση GL του τετρακίνητου AllGrip, για όσους προτιμούν να θυσιάσουν μερικά στοιχεία εξοπλισμού με αντάλλαγμα τη μεγαλύτερη ικανότητα κίνησης εκτός δρόμου. Δείτε εδώ τον αναλυτικό τιμοκατάλογο του μοντέλου.

Toyota C-HR – Το υβριδικό

c-hr

Για το τέλος αφήσαμε την πιο σύγχρονη και ίσως πιο δημοφιλή επιλογή όλων. Φέροντας το όνομα Toyota, δύσκολα ένα αυτοκίνητο δεν θα διαπρέψει στις πωλήσεις. Αυτό δεν σημαίνει όμως πως το C-HR δεν αξίζει την επιτυχία που σημειώνει. Με μοντέρνο design και ένα οικονομικό full hybrid σύνολο 1.8 122 ίππων κάτω από το καπό, είναι ο καλύτερος εκπρόσωπος των τεχνολογιών του σήμερα, και το SUV που θα σημειώσει τη χαμηλότερη κατανάλωση από όλα σε αστική χρήση. Μπορείτε να το αποκτήσετε από 25.870 €. Δείτε εδώ τον αναλυτικό τιμοκατάλογο του μοντέλου.

Εσείς ποιο C-SUV θα προτιμούσατε σε αυτό το επίπεδο τιμής;

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...