Smartάκι – τροχόσπιτο έχει μέχρι και νεροχύτη [videos]

Περίμενες ποτέ ότι ένα Smart Fortwo θα μπορούσε να λειτουργήσει ως τροχόσπιτο και να έχει όλα τα απαραίτητα για να κοιμηθείς; Δες παρακάτω και θα εκπλαγείς.

  • -
  • -

Ο κάτοχος ενός Smart Fortwo είδε στο ιδιαίτερα μικρό αυτοκίνητο πόλης το εκτός δρόμου θηρίο που ήθελε, καθώς και ένα ολόκληρο τροχόσπιτο. Σίγουρα πρέπει να διέθετε αρκετή φαντασία, όμως από ό,τι φαίνεται είχε ακόμα μπόλικο μεράκι και περίσσεια διάθεσης.

Έτσι, αυτό που φαντάστηκε τελικά το κατάφερε και δημιούργησε ένα πλήρες πακέτο για camping, χρησιμοποιώντας ως βάση ένα Smart Fortwo. Σε αυτό ο χρήστης μπορεί να συναντήσει σκηνή η οποία προσαρτάται στην οροφή, εστία ώστε να μπορεί κάποιος να μαγειρέψει, ακόμα και νεροχύτη αλλά και σκεύη σερβιρίσματος (πιάτα κ.λπ.).

smart-troxospito-2

Όσον αφορά τις εκτός δρόμου ικανότητες, έχουν τοποθετηθεί αναρτήσεις με σαφώς μεγαλύτερη διαδρομή οι οποίες έχουν αυξήσει την απόσταση από το έδαφος κατά 50 mm, οι οποίες διευκόλυναν και την χρήση αρκετά μεγαλύτερων τροχών, οι οποίοι αναμενόμενα έχουν χάραξη κατάλληλη για off-road κίνηση.

Δείτε ακόμα: Τροχόσπιτο σε οικόπεδο: Μπορώ να το εγκαταστήσω χωρίς άδεια;

Επιπλέον, ολόκληρο το αυτοκίνητο καλύπτεται από εξωτερικό roll cage πάνω στο οποίο έχει στερεωθεί ο εξοπλισμός που αφορά το camping. Με αυτόν τον τρόπο το μικρό αυτοκίνητο πόλης προστατεύεται σε σημαντικά μεγαλύτερο βαθμό από τα εμπόδια που θα συναντήσει κινούμενο στα βουνά. Η χρήση του εξωτερικού roll cage ήταν μονόδρομος καθώς το εν λόγω Smart έχει μαλακή οροφή (cabrio) οπότε δεν μπορούσε να στερεωθεί εκεί ο απαραίτητος εξοπλισμός.

Θα πήγαινες εκδρομή με το συγκεκριμένο Smart ή θεωρείς ότι δεν μπορεί να οργανωθεί αξιοπρεπές camping με ένα τόσο μικρό αυτοκίνητο;

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...