Σειρηνάκης: Τι αυτοκίνητο δίνει στην Άμπερ Χερντ για μια ερωτική ταινία;

Μια χολιγουντιανών διαστάσεων πρόταση φέρεται να έκανε ο «Mr. Sirina» στην Άμπερ Χερντ, προκειμένου να γίνει η πρωταγωνίστριά του.

  • -
  • -

Με ένα τιτίβισμα στο twitter, o γνωστός Έλληνας παραγωγός ταινιών ερωτικού περιεχομένου, υποστήριξε πως έκανε μια απίστευτη πρόταση στην Άμπερ Χερντ, προκειμένου να λάβει μέρος στην επόμενη ταινία του. Ο Δημήτρης Σειρηνάκης, προσφέρει στην πρώην σύζυγο του Τζόνι Ντεπ το ποσό των 10 εκατομμυρίων δολαρίων κι ένα από τα πιο εμβληματικά sportcar.

Αν η 36χρονη ηθοποιός αποδεχθεί την άκρως δελεαστική πρόταση του «Mr. Sirina», εκτός του ότι θα γίνει πλουσιότερη κατά 10 εκατ., θα λάβει και την υπέροχη Ford Mustang του 1967.

sirinakis

Ο γαλαντόμος κύριος Σειρηνάκης, φαίνεται πως έχει πολύ καλό γούστο στα αυτοκίνητα. Το συγκεκριμένο μοντέλο είναι ένα από πιο αναγνωρίσιμα παγκοσμίως. Θεωρείται από την κοινή γνώμη ως το «νούμερο 2» πιο εμβληματικό και σε πρεστίζ Αμερικανικό αυτοκίνητο, πίσω από την Chevrolet Corvette. Μάλιστα, η Mustang του 1967 έχει πρωταγωνιστήσει σε μια από τις πιο διάσημες καταδιώξεις του κινηματογράφου, στο «Bullitt» (1968) με τον Στιβ ΜακΚουίν.

sirinakis

Ουσιαστικά, η Mustang του 1967 δημιούργησε την κατηγορία των προσιτών σπορ coupé με μακρύ μπροστινό μέρος, κοντό πίσω μέρος και καμπίνα διάταξης 2+2 θέσεων. Παραμένει ακόμη και σήμερα ένα ονειρικό όχημα με συλλεκτικό χαρακτήρα. Διακρίνεται για την κομψότητα, το απαράμιλλο στυλ, τη δύναμη, τον ήχο και την εκπληκτική για τα δεδομένα της εποχής οδική συμπεριφορά .

Δείτε εδώ το tweet του Σειρηνάκη

sirinakis

Όσο για την κυρία Χερντ, ακόμη δεν έχει απαντήσει. Σε περίπτωση που η απάντηση είναι καταφατική, ο Σειρηνάκης, αναμένεται να τινάξει την μπάνκα στον αέρα. 

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...