Jeep Gladiator: Τέτοιο χρώμα σε pick-up δεν έχει υπάρξει ξανά

Είναι ένα από τα πιο εντυπωσιακά pick-up που κυκλοφορούν στους δρόμους. Ειδικά στο χρώμα High Velocity Yellow, είναι αδύνατον να περάσει απαρατήρητο.

  • -
  • -

Ο «μονομάχος» της Jeep ανέτρεψε τα δεδομένα στην κατηγορία των pick-up χάρη στην εντυπωσιακή του εμφάνιση, τη δυνατότητα αφαίρεσης τμημάτων του αμαξώματος, τον ισχυρό turbo diesel V6 3.0 κινητήρα και τις κορυφαίες εκτός δρόμου δυνατότητες, οι οποίες είναι αντίστοιχες με εκείνες του θρυλικού Wrangler.

Σε κάθε χώρα που κυκλοφορεί, συμπεριλαμβανομένης και της Ελλάδας, το Gladiator έχει γίνει ανάρπαστο. Οι σκούρες αποχρώσεις είναι οι πιο δημοφιλείς μεταξύ των πελατών, ωστόσο, η έντονη κίτρινη «High Velocity Yellow» είναι η πιο ιδιαίτερη, ενισχύοντας περαιτέρω τον μοναδικό χαρακτήρα του μοντέλου.

jeep

Το συγκεκριμένο χρώμα προσφέρεται στο Gladiator για περιορισμένο αριθμό αυτοκινήτων. Αποτελεί μια εξεζητημένη επιλογή που συνεχίζει την παράδοση της Jeep στην προσφορά πολύ ξεχωριστών χρωματικών επιλογών για τα μοντέλα της γκάμας της.

Πόσο κοστίζει στην Ελλάδα το Gladiator

Το Jeep Gladiator είναι διαθέσιμο στην Ευρώπη με τον ισχυρό turbo diesel V6 κινητήρα των 3 λίτρων με απόδοση 264 ίππων και 600 Nm ροπής! Όλες οι εκδόσεις διαθέτουν την πιστοποίηση (off-road) Trail Rated, ενώ προσφέρουν την επιλογή αφαίρεσης (πόρτες – οροφή) και αναδίπλωσης (παρμπρίζ) τμημάτων του αμαξώματος για μέγιστη επαφή με τη φύση.

jeep

Διαβάστε επίσης: Το Gladiator έχει το ίδιο τζάμι με τα smartphone

Στην Ελλάδα το εντυπωσιακό pick-up ταξινομείται ως ελαφρύ επαγγελματικό όχημα, ενώ όπως και τα υπόλοιπα μοντέλα της μάρκας καλύπτεται από 4ετη εργοστασιακή εγγύηση με ισχύ έως και 160.000 χλμ. Οι τιμές ξεκινούν από 62.900 ευρώ.

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...