Ποιο 4Χ4 διαθέτει το ίδιο τζάμι με τα smartphone;

Είναι ένα από τα κορυφαία pickup της αγοράς, ένα σκληροτράχηλο όχημα με εντυπωσιακό στυλ και εξαιρετικές ικανότητες κίνησης σε όλα τα εδάφη

  • -
  • -

Το Gladiator εκφράζει απόλυτα τον περιπετειώδη χαρακτήρα της Jeep, έχοντας τη μοναδική δυνατότητα αφαίρεσης και αναδίπλωσης τμημάτων του αμαξώματος, όπως οι πόρτες, η οροφή και το παρμπρίζ. Παράλληλα φέρει έναν από τους ισχυρότερους κινητήρες στην κατηγορία, τον V6 3.0 lt. με τους 264 ίππους και ένα από τα καλύτερα συστήματα τετρακίνησης.

Προκειμένου να τονίσει περαιτέρω την ανθεκτικότητα και την αντοχή της κατασκευής, η Jeep Performance Parts θωρακίζει το αυτοκίνητο, τοποθετώντας ένα πρωτοποριακό παρμπρίζ από Gorilla Glass.

gladiator glass3
To Gorilla Glass είναι ένα εξαιρετικά ανθεκτικό γυαλί το οποίο κατασκευάζεται από την αμερικανική εταιρεία Corning. Αρχικά σχεδιάστηκε ώστε να προστατεύει τις οθόνες ηλεκτρονικών συσκευών, όπως κινητά τηλέφωνα και tablets, προσφέροντας χαμηλό βάρος, δυνατότητα μεταφοράς εντολών μέσω της αφής,  καθώς και υψηλά επίπεδα αντοχής στη θραύση και τη φθορά από αμυχή αντικείμενα.

Στην περίπτωση της Jeep εφαρμόστηκε μια εξαιρετικά λεπτή εσωτερική στρώση στο παρμπρίζ και μία εξωτερική με πάχος αυξημένο κατά 52%. Το αποτέλεσμα είναι ένα σύνολο εξαιρετικά ελαφρύ και ανθεκτικό, ενώ προσφέρει κορυφαία αντίσταση σε ρωγμές και χτυπήματα από πέτρες που το σκληροτράχηλο Gladiator μπορεί να αντιμετωπίσει σε εκτός δρόμου διαδρομές.

gladiator glass2

Το Gorilla Glass θα είναι το επόμενο διάστημα διαθέσιμο ως επιλογή στα νέα Gladiator, αλλά και ως ανταλλακτικό αξεσουάρ για τους ήδη κατόχους του μοντέλου. Φυσικά, το γυαλί είναι απόλυτα συμβατό με τις κάμερες και τους αισθητήρες που βρίσκονται πίσω από το παρμπρίζ.

Θυμίζουμε πως, το πληθωρικό pick-up κυκλοφορεί και στην Ελλάδα, με τις τιμές να ξεκινούν από 56.100 ευρώ. Καλύπτεται από εργοστασιακή εγγύηση 4 ετών με ισχύ έως 160.000χλμ. και αντίστοιχης διάρκειας υπηρεσία οδικής βοήθειας.

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...