Συγκλονιστικές εικόνες: Ληστές επιτίθενται σε οδηγό Bugatti στο κέντρο του δρόμου

Του έστησαν ενέδρα και χτύπησαν με σφυρί το παράθυρο της πανάκριβης Bugatti Chiron για να κλέψουν το Rolex που φορούσε ο οδηγός. Όλα αυτά, στο κεντρικό Λονδίνο.

  • -
  • -

Οι εικόνες είναι συγκλονιστικές. Δύο θρασύτατοι ληστές επιχείρησαν να κλέψουν τον πολυεκατομμυριούχο Abdullah F. Al Basman σε έναν από τους κεντρικότερους δρόμους του Λονδίνου και μάλιστα μέρα μεσημέρι. Η απόπειρά τους δεν στέφθηκε με επιτυχία, αλλά η ζημιά στην Bugatti Chiron αξίας 3 εκατομμυρίων λιρών ήταν αρκετά μεγάλη.

bugatti

Όλα ξεκίνησαν όταν ο κύριος Al Basman βγήκε από το ξενοδοχείο «Berkeley» στο οποίο διέμενε. Οι δράστες εντόπισαν το ρολόι Platinum Rolex Daytona που φορούσαν και θέλησαν να το κλέψουν. Περίμεναν λοιπόν τη στιγμή που θα φύγει με το γαλλικό hypercar και τον ακολουθήσαν με τα scooter μέχρι το Hyde Park. Σε ένα κόκκινο φανάρι βρήκαν ευκαιρία να επιτεθούν, με τον έναν να σηκώνει το σφυρί και να χτυπά το κρύσταλλο του παραθύρου ξανά και ξανά.

bugatti

Το τζάμι της Bugatti άντεξε τα χτυπήματα, με τον οδηγό αν και τρομαγμένος να πατάει το γκάζι για να ξεφύγει της επίθεσης, χτυπώντας κάπου τον προφυλακτήρα του εκθαμβωτικού οχήματος. Όσο για τους δύο ληστές, αφού είδαν ότι η προσπάθεια απόκτησης του Roxel των 110.000 λίρων απέτυχε, εξαφανίστηκαν από τους παράδρομους.

bugatti

Δείτε επίσης: O Ronaldo αγόρασε ρολόι Bugatti που κοστίζει…2 περιουσίες [video]

Σύμφωνα με την αστυνομία, η επίθεση πιθανόν συνδέεται με ανάλογο περιστατικό που σημειώθηκε λίγο αργότερα στο Mayfair. Σε αυτή την περίπτωση, έκλεψαν ρολόι μεγάλης αξίας από πεζό. Οι δράστες αναζητούνται.

Πηγή: dailymail.co.uk

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...