Οδηγός Lamborghini κυνηγά κλέφτη Rolex και τον τσακίζει στην κολώνα [δείτε το video)

Ο οδηγός της Lamborghini εμβόλισε με το αυτοκίνητό του τον κλέφτη που του απέσπασε το Rolex υπό την απειλή όπλου!

  • -
  • -

Κάποια περιστατικά όπως αυτό που θα διαβάσετε και θα δείτε στο βίντεο που ακολουθεί, μοιάζουν βγαλμένα, μέσα από σενάρια ταινιών δράσης… Κι’ όμως, δεν προβάλλονται στους κινηματογράφους αλλά συμβαίνουν στην πραγματικότητα!

Στο βίντεο που ακολουθεί, φαίνεται μέσα από κάμερες ασφαλείας, ο κλέφτης να προσεγγίζει την πράσινη Lamborghini η οποία είναι σταματημένη στο φανάρι και υπό την απειλεί όπλου, να αποσπά το Rolex του ιδιοκτήτη του οχήματος!

Εμβόλισε το ληστή αλλά διέφυγε

Ο 64χρονος οδηγός της Lamborghini, με το που άναψε πράσινο το φανάρι επιτάχυνε για να προλάβει το ληστή. Μόλις τον προσέγγισε δε δίστασε να ρίξει το πανάκριβο supercar του πάνω στη νησίδα και στην κολώνα, χτυπώντας τη μηχανή του ληστή, ρίχνοντας τον τελευταίο στο έδαφος!

Ο δράστης βέβαια σηκώθηκε σε χρόνο «dt», εγκατέλειψε τη μοτοσικλέτα του και πεζός, διέφυγε προς την αντίθετη κατεύθυνση. Για κακή του τύχη βέβαια, άφησε πίσω του πλήθος αποδεικτικών στοιχείων. Ένα κινητό τηλέφωνο, προσωπικά αντικείμενα και ένα… περίστροφο.

Η Αστυνομία στο Σάο Πάολο της Βραζιλίας όπου και έλαβε χώρα το συμβάν, ταυτοποίησε άμεσα το δράστη, ο οποίος είναι κάτοικος στο Taboao da Serra, ένα μικρό χωριό στα περίχωρα της πόλης και γνώριμος εν γένει των αρχών για την πλούσια δράση του.

Ωστόσο, όταν πήγαν να τον συλλάβουν βρήκαν μόνο την άτυχη μητέρα -στην οποία ανήκε και η μοτοσικλέτα- καθώς ο δράστης δεν υπήρχε πουθενά!

Δείτε ακόμα: Η Lamborghini ψάχνει αρχάριους οδηγούς. Για ποιο λόγο;

Περιστατικά σαν και αυτό, είναι η καθημερινότητα θα μπορούσε να πει κανείς των κατοίκων στο Σάο Πάολο της Βραζιλίας, καθώς μέλη συμμοριών από τις φαβέλες ή τοξικομανείς, επιτίθενται σε ανυποψίαστους πολίτες αποσπώντας τους από κινητά τηλέφωνα έως ασήμαντα χρηματικά ποσά, μη διστάζοντας ακόμα και να τους αφαιρέσουν τη ζωή σε περίπτωση κατά την οποία προβάλλουν αντίσταση.

Φωτογραφίες: Jam Press Vid

AYTO TO ΔΙΑΒΑΣΕΣ

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...