Απίστευτα πράγματα: Μπήκε με το τζιπ και το τρέιλερ στην παραλία στο Ελαφονήσι [video]

Το Ελαφονήσι της Κρήτης χαρακτηρίζεται προστατευόμενη περιοχή NATURA. Κι όμως, ένας οδηγός εισέβαλε στην παραλία με το όχημα 4x4 και το τρέιλερ, προκαλώντας σάλο.

  • -
  • -

Θεωρείται μια από τις καλύτερες παραλίες παγκοσμίως. Ένας εξωτικός τόπος με ιδιαίτερο φυσικό κάλλος που θαμπώνει τους επισκέπτες. Το Ελαφονήσι δικαίως φιγουράρει στις λίστες διεθνών ταξιδιωτικών περιοδικών και τουριστικών πλατφόρμων, ωστόσο, όπως αποδεικνύεται μόνο προστατευόμενη περιοχή NATURA δεν είναι.

Ένας ανεκδιήγητος οδηγός εισέβαλε με το τετρακίνητο όχημά του και το τρέιλερ στη μαγευτική παραλία της Κρήτης, κάνοντας μανούβρες ανάμεσα στις ξαπλώστρες. Όπως αναφέρει το cretapost, οι προσπάθειες υποβάθμισης της περιοχής είναι εμφανείς και πραγματικά απορεί κανείς αν όλα αυτά τα πραγματικά απίστευτα περιστατικά συμβαίνουν επί τούτου ή από αδιαφορία των αρμόδιων φορέων.

Ενδεχομένως οι αρμόδιοι φορείς, η Τοπική Αυτοδιοίκηση αλλά και η τοπική κοινωνία να πρέπει να εξετάσουν το ενδεχόμενο σύστασης ενός φορέα διαχείρισης ο οποίος θα προστατεύει και θα ελέγχει την είσοδο, έξοδο και παραμονή στο χώρο του Ελαφονησίου των επισκεπτών.

Παραμένει άγνωστο πώς και γιατί βρέθηκε ο εν λόγω οδηγός με το όχημα του στην παραλία του Ελαφονησίου ωστόσο στο βίντεο του cretapost διακρίνονται ξεκάθαρα οι έκπληκτοι τουρίστες οι οποίοι έχουν μείνει αποσβολωμένοι παρατηρώντας τις μανούβρες του οδηγού μέσα στη θάλασσα με τα γαλαζοπράσινα, κρυστάλλινα και πεντακάθαρα νερά.

Διάβασε επίσης: Κόλλησες στην άμμο; Δες πώς θα βγάλεις το αυτοκίνητο

πηγή: cretapost

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...