Αποκλειστικό Video: Δοκιμάζουμε το Kia EV6 GT των 585 ίππων

Το ταχύτερο Kia παραγωγής υπόσχεται επιδόσεις supercar και fun-to-drive οδική συμπεριφορά. Εκπληρώνει την υπόσχεση; Δείτε το video.

  • -
  • -

Το Kia EV6 GT με τους 585 ίππους, επιδόσεις supercar και οδική συμπεριφορά που υπόσχεται έντονες οδηγικές συγκινήσεις είναι εδώ. Το δοκιμάζει ο Μιχάλης Γεωργιάδης σε μια ειδικά διαμορφωμένη πίστα. Και απαντά στο δύσκολο ερώτημα: Είναι όσο σπορ υπόσχονται οι τεχνικές του προδιαγραφές και η ίδια η Kia; Δείτε τη δοκιμή και κάντε εγγραφή στο κανάλι του GOCAR στο YouTube για να μη χάνετε κανένα νέο μας video.

Η κορυφαία έκδοση βασίζεται στην ίδια πλατφόρμα E-GMP2. Οι σχεδιαστικές αλλαγές από τις οποίες ξεχωρίζει είναι ελάχιστες, όμως στην πράξη μιλάμε για ένα πολύ διαφορετικό αυτοκίνητο. Με αλλαγές στην ανάρτηση, το τιμόνι και κυρίως στον πίσω ηλεκτροκινητήρα, η Kia υπόσχεται ένα αυτοκίνητο με άπιαστες επιδόσεις αλλά κυρίως, συνδεδεμένο με τον οδηγό και τις επιθυμίες του. Κάνοντας το fun-to-drive προτεραιότητα και στην εποχή της ηλεκτροκίνησης.

Το video γυρίστηκε στο πλαίσιο της πανευρωπαϊκής παρουσίασης του μοντέλου στη Στοκχόλμη της Σουηδίας. Και μόνο το γεγονός ότι οι άνθρωποι της Kia επέλεξαν η παρουσίαση αυτή να περιλαμβάνει ένα μεγάλο κομμάτι της οδηγικής εμπειρίας στην πίστα, δίνοντάς μας την ευκαιρία να πιέσουμε το αυτοκίνητο πραγματικά στο όριό του, δείχνει και την αυτοπεποίθησή τους για το τελικό αποτέλεσμα. Τόσο για τις επιδόσεις και την αξιοπιστία του, όσο και για την ικανότητά του να ανταποκρίνεται σε μια απαιτητική οδηγική πρόκληση.

Διαβάστε την πλήρη δοκιμή του νέου EV6 GT εδώ.

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...