Τα κορυφαία Tesla Model S και Model X Plaid των 1.020 ίππων ήρθαν Ελλάδα – Τιμές

Οι εξωπραγματικές επιδόσεις των εκδόσεων Plaid συνδυάζονται με την τεχνολογία που χαρακτηρίζει τα Tesla Model S και Model X. Πλέον, είναι διαθέσιμα στη χώρα μας.

  • -
  • -

Τα κορυφαία ηλεκτρικά αυτοκίνητα της Tesla με το όνομα Plaid ήρθαν στην Ελλάδα. Πρόκειται για τα πιο γρήγορα μοντέλα της Tesla, με 1.020 ίππους και επιδόσεις που ζαλίζουν. Δεν είναι υπερβολή, ότι μπορούν να ντροπιάσουν πάρα πολλά supercars και hypercars, όπως έχει αποδειχθεί από τα video που κυκλοφορούν στο διαδίκτυο. Η διάθεση των Tesla Model S Plaid και Model X Plaid θα ξεκινήσει από το τέλος του 2022 στην Ευρώπη, συνεπώς και στη χώρα μας.

Στην επίσημη ιστοσελίδα της Tesla στην Ελλάδα τα μοντέλα Plaid είναι διαθέσιμα προς επιλογή, ενώ λειτουργεί και ο configurator ώστε οι ενδιαφερόμενοι να τα διαμορφώσουν όπως επιθυμούν. Το ηλεκτρικό σύστημα κίνησής τους αποτελείται από τρεις ηλεκτροκινητήρες, που αποδίδουν 1.020 ίππους. Στην περίπτωση του Model S Plaid, τα 0-100 km/h ολοκληρώνονται σε 2,1 δευτερόλεπτα και η τελική του ταχύτητα αγγίζει τα 322 km/h.

Δείτε ακόμη: 76χρονη τρελαίνεται με την επιτάχυνση του Tesla Model S Plaid [video]

Τα αντίστοιχα νούμερα για το Model X Plaid των 1.020 ίππων είναι 2,6 δευτερόλεπτα και 262 km/h. Από την άλλη, η αυτονομία βρίσκεται σε εξαιρετικά επίπεδα. Το ελαφρύτερο και πιο αεροδυναμικό Model S Plaid έχει αυτονομία 600 km βάσει του ρεαλιστικού κύκλου μετρήσεων WLTP, ενώ το Model X Plaid έχει μικρότερη, στα 528 km με μια πλήρη φόρτιση. Τα κορυφαία Tesla επωφελούνται και από τη δωρεάν χρήση του δικτύου ταχυφορτιστών Tesla Superchargers -για συγκεκριμένο χρονικό διάστημα- για απροβλημάτιστη, ταχύτατη φόρτιση στο ταχύτατα αναπτυσσόμενο δίκτυο της μάρκας.

Οι τιμές των Tesla Model S και Tesla Model X στην Ελλάδα

  • Tesla Model S Plaid 1.020 PS: 143.990 €
  • Tesla Model X Plaid 1.020 PS: 146.990 €

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...