76χρονη "τρελαίνεται" με την επιτάχυνση του Tesla Model S Plaid [video]

Μία 76χρονη σπάει όλα τα κατεστημένα και απολαμβάνει την οδήγηση ενός Tesla Model S Plaid, το ηλεκτρικό αυτοκίνητο που αποδίδει 1.020 ίππους. Απολαύστε την αντίδρασή της.

  • -
  • -

Ποιος είπε ότι στους ηλικιωμένους αρέσει να κινούνται αργά όταν οδηγούν στον δρόμο; Μία 76χρονη αποδεικνύει ότι αν σου αρέσει να είσαι πίσω από το βολάν (ή το Yoke στην προκειμένη περίπτωση) και έχεις το κατάλληλο όχημα, η ηλικία είναι απλά ένας αριθμός.

Το Tesla Model S Plaid είναι το ταχύτερο αυτοκίνητο παραγωγής στον κόσμο, καθώς οι 1.020 ίπποι του είναι αρκετοί ώστε να επιταχύνει μέχρι τα 60 mph (96 km/h) σε 1,98 δευτερόλεπτα, κάνοντας κάθε άνθρωπο που αγαπάει την οδήγηση να γελάει από χαρά χωρίς να μπορεί να το ελέγξει.

Ακριβώς το ίδιο συνέβη και με την ηλικιωμένη που βλέπουμε στο video. Η 76χρονη είναι σταματημένη στο φανάρι και όταν αυτό ανάβει πατάει ελαφρώς το γκάζι, οπότε το αυτοκίνητο ξεκινάει να επιταχύνει με φυσιολογικό ρυθμό.

76χρονη

Ωστόσο, στη συνέχεια πατάει το πεντάλ πιο βαθιά με αποτέλεσμα η ναυαρχίδα της Tesla να «αφήσει ελεύθερα πολλά από τα άλογα που διαθέτει». Αυτό κάνει το αυτοκίνητο να εκτοξευτεί προς τα μπροστά. Η 76χρονη στην αρχή τρομάζει αλλά μετά αναφωνεί ξανά και ξανά ότι «αυτό είχε πάρα πολύ πλάκα».

Δείτε ακόμα: «Καμπανάκι» από έναν ειδικό: Μόνο η Tesla κι άλλες δύο εταιρείες θα επιβιώσουν [video]

Μπορεί, λοιπόν, τα supercars του σήμερα και του αύριο να είναι αθόρυβα, να μη μας ανατριχιάζουν με τον ήχο τους όταν περνάνε και να μην ξεσηκώνουν γειτονιές, όμως μπορούν να προσφέρουν την ίδια ή ακόμα περισσότερη χαρά σε αυτόν που θα βρεθεί πίσω από το τιμόνι τους.

Δε μας πιστεύετε; Δείτε το video:


ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...