BMW i4 eDrive35: Αυτή είναι η «βασική» έκδοση της σειράς!

Η νέα eDrive 35 τοποθετείται στη βάση της γκάμας της BMW i4. Ποιες είναι οι προδιαγραφές της σε σχέση με τη μεγαλύτερη eDrive 40;

  • -
  • -

Η BMW συνεχίζει να διευρύνει τη γκάμα των αμιγώς ηλεκτρικών μοντέλων της, με τη νεότερη προσθήκη να εντοπίζεται στη σειρά i4. Η eDrive35 τοποθετείται σήμερα στη βάση της γκάμας του αμιγώς ηλεκτρικού σεντάν, με τις πωλήσεις της να ξεκινούν στον Καναδά. Μέσα στο επόμενο διάστημα αναμένεται να είναι διαθέσιμη και στις υπόλοιπες αγορές, όπως και στην ευρωπαϊκή.

Οι τεχνικές προδιαγραφές

Η eDrive35 μπορεί στα χαρτιά να είναι… «μικρότερη» της σειράς, αλλά με ισχύ 290 ίππων και 400 Nm ροπής, δεν υπολείπεται σε επιδόσεις. Είναι χαρακτηριστικό ότι για τα πρώτα 100 km/h από στάση απαιτούνται μόλις 6 sec! Η BMW υπόσχεται 490 km αυτονομίας, ενώ σε ταχυφορτιστή μπορεί να ανανεώσει την ενέργεια της από το 10% στο 80% σε μόλις 32 λεπτά. Μάλιστα, σε μόλις 10 λεπτά μπορεί να προσθέσει 160 αυτονομίας.

Δείτε ακόμη: Δοκιμάζουμε την εκρηκτική BMW i4 M50 των 544 ίππων!


Δείτε ακόμη: Οδηγούμε στην Ελλάδα την iX M60 με τους 619 ίππους!

Κορυφαίος εξοπλισμός

Όπως και στις i4 eDrive 40 και M50, η μικρότερη εκδοχή θα προσφέρει κορυφαία τεχνολογία και επίπεδο εξοπλισμού. Το ηλεκτρικό σύστημα είναι το νεότερο BMW Gen5 eDrive και είναι ίδιο με αυτό που συναντάμε επίσης στην iX. Το εσωτερικό ξεχωρίζει για το digital περιβάλλον BMW Curved Display, το οποίο και συνδυάζεται με το σύστημα BMW iDrive και το Operating System 8. Τεχνολογίες που έχουν παρουσιαστεί στα νεότερα μοντέλα της βαυαρικής εταιρείας. Η παραγωγή του μοντέλου θα γίνεται στο εργοστάσιο της BMW στο Μόναχο. Με τη προσθήκη της νεότερης έκδοσης, η γερμανική μάρκα διαθέτει πλέον 10 αμιγώς ηλεκτρικά μοντέλα στη γκάμα της, στοχεύοντας το 50% τη παραγωγής της το 2023 να είναι κατασκευές του είδους.

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...