Το Toyota Yaris βγαίνει σε... 17 εκδόσεις – Ποια είναι η ιδανική για σένα;

Το μοντέλο της Toyota που λατρεύουν να αγοράζουν οι Έλληνες προσφέρεται σε πλειάδα εκδόσεων, καλύπτοντας κάθε απαίτηση. Μία έκδοση ωστόσο, ξεχωρίζει από πλευράς εμφάνισης και εξοπλισμού.

  • -
  • -

Είναι το απόλυτο best seller της ελληνικής αγοράς. Η Toyota έχει καταφέρει με το Yaris να κυριαρχήσει στις πωλήσεις, διαθέτοντας ένα μοντέλο που αποπνέει δυναμισμό, είναι αξιόπιστο, ασφαλές και οικονομικό.

yaris

Η εκλεπτυσμένη σχεδίαση, τα υψηλά επίπεδα ασφάλειας, το στιλάτο εσωτερικό και τα αποδοτικά κινητήρα σύνολα, είναι ορισμένα από τα στοιχεία που ξεχωρίζουν στη νέα γενιά του ιαπωνικού supermini. Το Yaris, είναι διαθέσιμο συνολικά σε 17 εκδόσεις, με τις περισσότερες από αυτές να απαλλάσσονται των τελών κυκλοφορίας.  

Οι υποψήφιοι αγοραστές έχουν τη δυνατότητα επιλογής μεταξύ του ατμοσφαιρικού 1.000άρη κινητήρα βενζίνης των 72 ίππων με το μηχανικό 5άρι κιβώτιο, του 1.5 lt. με τους 125 ίππους και το μηχανικό κιβώτιο 6 σχέσεων ή του CVT και του υβριδικού επίσης 1.5 lt. απόδοσης 116 ίππων που συνδυάζεται αποκλειστικά με το αυτόματο CVT.  

yaris

Τα εξοπλιστικά πακέτα ανάλογα τον συνδυασμό κινητήρα και κιβωτίου είναι τα Active, Active Steel, Active Plus, Style, Style Bi-Tone, Chic, Chic Bi-Tone, GR Sport και GR Sport Bi-Tone.

Από που ξεκινούν οι τιμές – Ποια έκδοση είναι η καλύτερη;

Οι τιμές του Yaris εκκινούν από τα 15.240 ευρώ για τη βασική έκδοση 1.0 Active 72 HP. To Yaris 1.5 125 HP έχει τιμή εκκίνησης τα 16.580 € και το Yaris Hybrid τα 19.130 €.

Δείτε εδώ όλες τις εκδόσεις και τις τιμές του Yaris

Η κορυφαία έκδοση του supermini της Toyota αγγίζει τα 24.920 € και αφορά την υβριδική GR Sport Bi-Tone Hybrid. Η συγκεκριμένη ξεχωρίζει τόσο από πλευράς εμφάνισης, όσο και εξοπλισμού. Φέρει κάθε λογής σύστημα υποβοήθησης, οθόνη 9 ιντσών με Toyota Smart Connect και λειτουργία πλοήγησης, αισθητήρες φώτων και βροχής, ασύρματη φόρτιση smartphone, Adaptive Cruise Control και πολλά ακόμη.

yaris

Διαβάστε επίσης: Ξέρετε πού κατασκευάζεται το Toyota Yaris;

Ιδανική ωστόσο, θεωρείται η έκδοση Hybrid με το πακέτο Active Plus. Κοστίζει 20.960 €, διαθέτει πολύ καλό εξοπλισμό και το βασικότερο, καταναλώνει ελάχιστο καύσιμο και εκπέμπει χαμηλούς ρύπους, γεγονός που απαλλάσσει τον κάτοχο από τα τέλη κυκλοφορίας.

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...