Top 10 Μοντέλα 25 - 31 Ιουλίου

Top 10 Μοντέλα 25 - 31 Ιουλίου

Toyota Yaris Cross και Suzuki Vitara είχαν κάνει κατάληψη στην κορυφή εδώ και πέντε μήνες. Πλέον ήρθε η στιγμή αυτό να αλλάξει.

  • -
  • -

Εδώ και πολλούς μήνες, στην 1η θέση με τα πιο δημοφιλή μοντέλα στο GOCAR εναλλάσσονταν μόλις δύο αυτοκίνητα, τα Suzuki Vitara και Toyota Yaris Cross. Την ανατροπή στις ισορροπίες έκανε η Alfa Romeo Tonale, η νέα ιταλίδα που φέρνει την μάρκα στην κατηγορία των C-SUV, αλλά και στην κορυφή της λίστας μας.

Φυσικά μετά από τόσο καιρό στην πρώτη θέση το Toyota Yaris Cross δεν θα μπορούσε να απομακρυνθεί ιδιαίτερα από αυτή, έτσι το συναντάμε στην δεύτερη θέση, με το Hyundai Tucson να συμπληρώνει το άτυπο βάθρο.

Λίγο πιο πίσω έρχονται οι Γάλλοι με το Peugeot 2008 και ακολουθούν οι Γερμανοί με την BMW X1. Το Suzuki Vitara γνώρισε σημαντική υποχώρηση μένοντας στην έκτη θέση, ενώ στην έβδομη θέση βρίσκουμε το Toyota Yaris.

Τα Hyundai Kona, CUPRA Formentor και Suzuki S-Cross κλείνουν την δεκάδα.

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΤΑ TOP 10 ΜΟΝΤΕΛΑ ΤΩΝ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΩΝ ΕΒΔΟΜΑΔΩΝ

Παρακάτω ακολουθεί η λίστα με τα 10 πιο δημοφιλή μοντέλα στο gocar.gr, σύμφωνα πάντα με τις πληροφορίες, τις τιμές και τους εξοπλισμούς αυτοκινήτων που αναζητήσατε την περασμένη εβδομάδα. Και μην ξεχνάτε, στο μενού ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΑ μπορείτε να αναζητήσετε τα μοντέλα που σας ενδιαφέρουν μέσα από τους καταλόγους του GOCAR που περιλαμβάνουν όλα τα αυτοκίνητα της ελληνικής αγοράς.

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...