Audi: Σε ποια μοντέλα χαρίζει 7 χρόνια δωρεάν service στην Ελλάδα;

Τη δυνατότητα να κάνουν συντήρηση στα αυτοκίνητά τους για 7 ολόκληρα χρόνια χωρίς να δώσουν ούτε 1 ευρώ, έχουν οι κάτοχοι των Audi.

  • -
  • -

H Kosmocar, επίσημος εισαγωγέας των αυτοκινήτων Audi στην Ελλάδα, ανακοίνωσε πως με κάθε νέα παραγγελία στα ηλεκτρικά μοντέλα της γκάμας της και συγκριμένα στα Q4 e-tron, Q4 e-tron Sportback, e-tron GT quattro και RS e-tron GT, ο πελάτης θα λαμβάνει 7 χρόνια service, χωρίς καμία απολύτως οικονομική επιβάρυνση.

audi

Οι κάτοχοι των ηλεκτρικών οχημάτων της γερμανικής μάρκας, μπορούν να πραγματοποιούν τις εργασίες συντήρησης σε οποιοδήποτε μέλος του Δικτύου Εξουσιοδοτημένων Συνεργατών Service Audi της Kosmocar, που με την άριστη τεχνική του κατάρτιση και στον τομέα της ηλεκτροκίνησης επιβεβαιώνει τη δέσμευση της εταιρείας στην ποιότητα και στην παροχή κορυφαίων υπηρεσιών After Sales.

Από πότε ισχύει η προσφορά του δωρεάν service

Η συγκεκριμένη παροχή αφορά αποκλειστικά σε παραγγελίες που εμπίπτουν στον τιμοκατάλογο που τέθηκε σε ισχύ στις 4 Ιουλίου 2022. Οπότε, απευθύνεται σε όλους τους πελάτες που έχουν κάνει παραγγελία από τις 4 Ιουλίου και, μετά και σε όσους ακολουθήσουν.

Τόσο οι εργασίες όσο και τα γνήσια ανταλλακτικά Audi που αφορούν στα προγραμματισμένα services του αυτοκινήτου, βάσει των οδηγιών του κατασκευαστή, θα πραγματοποιούνται χωρίς κανένα κόστος για τον κάτοχο, ενώ οποιαδήποτε εργασία εκτός της προγραμματισμένης συντήρησης, θα χρεώνεται με βάση τον εκάστοτε τιμοκατάλογο εργασιών και γνήσιων ανταλλακτικών του εξουσιοδοτημένου συνεργάτη.

audi

Δείτε εδώ το κατάμαυρο Audi των 164.500 ευρώ

Σημειώνεται ότι η παροχή των 7 ετών δωρεάν προγραμματισμένης συντήρησης δεν έχει κανένα χιλιομετρικό περιορισμό και ακολουθεί το αυτοκίνητο για το συγκεκριμένο χρονικό διάστημα. Επομένως, σε περίπτωση μεταπώλησης, μεταβιβάζεται αυτόματα στον επόμενο κάτοχο του αυτοκινήτου αυξάνοντας την εμπορική του αξία.

Να σημειώσουμε εδώ, πως στην προσφορά δεν περιλαμβάνονται τα επαγγελματικά οχήματα ΤΑΞΙ.

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...