Δείτε τι αυτοκίνητο πήρε ο δισεκατομμυριούχος Mark Zuckerberg!

Είναι ένας από τους πλουσιότερους ανθρώπους του κόσμου. Κι όμως, κυκλοφορεί στον δρόμο με ότι πιο ταπεινό υπάρχει.

  • -
  • -

Με την περιουσία του να ανέρχεται σύμφωνα με το Forbes στα 72,5 δισ. δολάρια, ο Mark Zuckerberg κυριολεκτικά μπορεί να αποκτήσει οτιδήποτε επιθυμεί, οποιαδήποτε στιγμή. Ωστόσο, σε αντίθεση με πολλούς νεόπλουτους που κάνουν επίδειξη των Rolex και των ντιζαϊνάτων ρούχων, ο ιδιοκτήτης του Facebook, πλέον Meta, του Instagram και του WhatsApp, διάγει έναν πιο χαλαρό βίο.

Κυκλοφορεί συνήθως με ένα τζιν κι ένα t-shirt και όσον αφορά στα αυτοκίνητα, κατά καιρούς έχει αγοράσει ένα Volkswagen GTI, ένα Acura TSX κι ένα and Honda Fit. Πρόσφατα, στο προφίλ του στο facebook ανέβασε μια φωτογραφία με δύο παλαιού τύπου truck, την οποία συνόδευσε με τη λεζάντα: «Το δικό μου και το δικό της».

zuckerberg

Ήταν δύο Ford Bronco πρώτης γενιάς, δηλαδή κατασκευής 1972-1976. Αμφότερα διατηρούνται σε άριστη κατάσταση, με το κλειστού τύπου να είναι βαμμένο σε παστέλ απόχρωση και να αφορά τη γυναίκα του και το ανοικτό truck σε μαύρο και να προορίζεται για εκείνον. Προφανώς, ο Zuckerberg δεν σπατάλησε και πολλά χρήματα για να τα αγοράσει και να τα αναπαλαιώσει. Όπως έχει πει εξάλλου, δεν τον αφορούν τα επιπόλαια και ανόητα πράγματα, όπως τι θα φορέσει, τι αυτοκίνητο θα πάρει ή τι φάει.

Δεν δίνει για αυτοκίνητα, αλλά για σπίτια και yacht μια χαρά ξοδεύει

Βέβαια, μπορεί να μην έχει ακριβά γούστα στις τετράτροχες κατασκευές, αλλά για σπίτια και εξοχικές κατοικίες δεν διστάζει να δώσει εκατομμύρια. Η κύρια έπαυλή του στο Πάλο Άλτο της Καλιφόρνιας, η κατοικία στη λίμνη Tahoe της Καλιφόρνιας, το κτήμα Carousel και τα 707 στρέμματα γης στο νησί Καουάι στη Χαβάη, κοστίζουν αδιανόητα λεφτά. Το ίδιο και το yacht με το όνομα Ulysses, αλλά και το ιδιωτικό του αεροσκάφος.

zuckerberg

Διαβάστε επίσης: Ο Elon Musk στη Μύκονο – Το ελληνικό τιτίβισμα στο twitter

Φυσικά, για να νιώθει ασφαλής, διαθέτει μια ομάδα σεκιούριτι που τον ακολουθεί παντού, τα μέλη της οποίας πληρώνει αδρά ετησίως.

Με απλά λόγια, με τη σύζυγό του Priscilla Chan, ζουν μια κλασική ζωή για δισεκατομμυριούχοι.

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...