Elon Musk: Η Μύκονος και το επικό ελληνικό τιτίβισμα στο twitter

O ιδρυτής της Tesla ήρθε στην Ελλάδα και όπως φαίνεται αυτό του έφερε έμπνευση, εμπλέκοντας σε ένα tweet τους αρχαίους φιλοσόφους με τον Μέγα Αλέξανδρο.

  • -
  • -

Άπαντες τον αναζητούσαν στη Μύκονο. Δεν είναι δα και μικρό πράγμα, ο πλουσιότερος άνθρωπος του κόσμου και, ίσως, ο πιο ιδιόρρυθμος, να επισκέπτεται τη χώρα μας. Ο Elon Musk απήλαυσε το διάσημο ελληνικό νησί σε ένα ταξίδι – αστραπή, έφαγε σε ένα από τα καλύτερα εστιατόρια στην περιοχή της Αγίας Άννας και μετακινούνταν διακριτικά με το σκάφος «Δίας».

Κατά την παραμονή του στη Μύκονο, ελάχιστοι τον είδαν. Εξάλλου, ένα από τα κύρια χαρακτηριστικά του ιδρυτή της Tesla είναι η μυστικοπάθεια. Δεν επιτρέπει παρά σε ελάχιστους να γνωρίζουν τις κινήσεις του και προφανώς να τον προσεγγίζουν.

musk

Ο κύριος Musk πιθανότατα έχει αναχωρήσει από το κυκλαδίτικο νησί και την Ελλάδα. Η επίσκεψη στη χώρα μας όμως τον ενέπνευσε, γεγονός που αποδεικνύεται από το πρόσφατο tweet που ανήρτησε. Σε αυτό απεικονίζονται τέσσερις άνδρες διαφορετικών γενεών να…ποτίζουν ο ένας τον άλλο.

Διαβάστε επίσης: Γιατί η κόρη του Elon Musk αλλάζει όνομα;

musk

Στους τρεις πρώτους έχει δώσει τα ονόματα σπουδαίων φιλοσόφων και στον τελευταίο το όνομα του μεγάλου Μακεδόνα αυτοκράτορα. Συγκεκριμένα, ο γηραιότερος είναι ο Σωκράτης, ο μεσήλικας ο Πλάτωνας, ο νεότερος ο Αριστοτέλης και το μωρό ο Μέγας Αλέξανδρος.

photo: dailymail.co.uk

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...