Top 10 Μοντέλα 18 - 24 Ιουλίου

Top 10 Μοντέλα 18 - 24 Ιουλίου

Σταθερός ο νικητής, ανακατατάξεις πιο πίσω.

  • -
  • -

Μπορεί ο νικητής να παραμένει απαράλλαχτος στην κορυφή της λίστας με τα μοντέλα που συγκέντρωσαν το μεγαλύτερο ενδιαφέρον στο GOCAR για την εβδομάδα που πέρασε, αλλά πιο πίσω έχουμε μικρές διαφοροποιήσεις. Το Toyota Yaris Cross σέρνει τον χορό για ακόμη μία φορά, αλλά το Hyundai Tucson είναι αυτό που το ακολουθεί στο σημερινό Top 10, ανεβαίνοντας από την 4η θέση της προηγούμενης εβδομάδας, στο νούμερο 2. Το βάθρο κλείνει το Dacia Duster με ακόμη μία εξαιρετική εμφάνιση, ενώ την πεντάδα ολοκληρώνουν τα Peugeot 2008 και Suzuki Vitara, με αυτή τη σειρά.

Τις θέσεις 6 και 7 φαίνεται πως τις έχουν κατοχυρώσει τα Cupra Formentor και Toyota Yaris, αντίστοιχα, με το Hyundai Kona να ανεβαίνει μία θέση στο νούμερο 8. Τέλος, το Suzuki S-Cross και το Renault Clio έρχονται για να κλείσουν το Top 10 αυτή της εβδομάδας.

 ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΤΑ TOP 10 ΜΟΝΤΕΛΑ ΤΩΝ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΩΝ ΕΒΔΟΜΑΔΩΝ

Παρακάτω ακολουθεί η λίστα με τα 10 πιο δημοφιλή μοντέλα στο gocar.gr, σύμφωνα πάντα με τις πληροφορίες, τις τιμές και τους εξοπλισμούς αυτοκινήτων που αναζητήσατε την περασμένη εβδομάδα. Και μην ξεχνάτε, στο μενού ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΑ μπορείτε να αναζητήσετε τα μοντέλα που σας ενδιαφέρουν μέσα από τους καταλόγους του GOCAR που περιλαμβάνουν όλα τα αυτοκίνητα της ελληνικής αγοράς.

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...