Ξεκίνησαν οι παραγγελίες της Alfa Romeo Tonale diesel – Δείτε τις τιμές

H νέα Alfa Romeo Tonale είναι πλέον διαθέσιμη για παραγγελίες και με τον diesel κινητήρα 1.6 MTJ, απόδοσης 130 ίππων που συνδυάζεται με αυτόματο κιβώτιο ταχυτήτων 6 σχέσεων.

  • -
  • -

Η ολοκαίνουρια Tonale εντυπωσιάζει με το δυναμικό της στυλ, την τεχνολογία αιχμής και την οδηγική απόλαυση που προσφέρει. Με την παράδοση των πρώτων αυτοκινήτων που εφοδιάζονται με το νέο υβριδικό σύνολο των 48V να έχουν ξεκινήσει, η Alfa Romeo ανοίγει τις παραγγελίες και για τις εκδόσεις που φέρουν τον diesel 1.6MTJ απόδοσης 130 ίππων.

Ο πετρελαιοκινητήρας της Tonale ανήκει στην οικογένεια MultiJet και αποτελεί σημείο αναφοράς στην κατηγορία λόγω των προηγμένων λύσεων που εφαρμόζει. Σε συνδυασμό με τις υπόλοιπες μηχανολογικές λύσεις που αξιοποιεί το ιταλικό SUV, η έκδοση MTJ αποτελεί έναν πραγματικό δρομέα μεγάλων αποστάσεων.

Διαβάστε ακόμη Δoκιμάζουμε στην Ελλάδα την Alfa Romeo Tonale

tonale

Τα στοιχεία που κάνουν τη διαφορά στην Tonale MTJ είναι τα:

  • Κινητήρας MultiJet 1,6 λίτρων με απόδοση 130 ίππων και 320 Nm ροπή μόλις στις 1.500 σ.α.λ. Turbo μεταβλητής γεωμετρίας και σύστημα τροφοδοσίας common rail με άμεσο ψεκασμό πολλαπλών σταδίων και πίεση έως 2.000 bar.
  • Αυτόματο κιβώτιο διπλού συμπλέκτη 6 σχέσεων και δυνατότητα χειροκίνητης επιλογής σχέσεων και μέσω paddles.
  • Αυτονομία άνω των 1.000 χλμ. χάρη στον αποδοτικό κινητήρα και το ρεζερβουάρ των 55 λίτρων.
  • Το πιο άμεσο σύστημα διεύθυνσης με μόλις 2,28 στροφές του τιμονιού από άκρη σε άκρη.
  • Αμορτισέρ τεχνολογίας FSD (Frequency Selective Damping) σε όλους τους τροχούς.
  • Σύστημα διαχείρισης ροπής Active Torque Vectoring που μεταφέρει την κίνηση στον τροχό με το καλύτερο επίπεδο πρόσφυσης.
  • Σύστημα πέδησης brake-by-wire (IBS) με τετραπίστονες δαγκάνες της Brembo


Πότε θα αρχίσουν οι παραδόσεις της Tonale MJT

Η diesel εκδοχή του SUV της Alfa Romeo απευθύνεται σε όσους καλύπτουν μεγάλες αποστάσεις, κυρίως σε αυτοκινητόδρομο. Οι υποψήφιοι αγοραστές έχουν τη δυνατότητα επιλογής μεταξύ των εξοπλιστικών εκδόσεων Super, Sprint και Ti, με τον βασικό εξοπλισμό να περιλαμβάνει εκτός των άλλων, full-LED φωτιστικά σώματα, ψηφιακό πίνακα οργάνων 12,3 ιντσών, κεντρική οθόνη 10,25΄΄, διζωνικό κλιματισμό, αυτόματο κιβώτιο ταχυτήτων και ζάντες αλουμινίου.

tonale

Διαβάστε ακόμη Δoκιμάζουμε στην Ελλάδα την Alfa Romeo Tonale

Οι πρώτες παραδόσεις των αυτοκινήτων αναμένονται τον Οκτώβριο – Νοέμβριο. Φυσικά, το μοντέλο καλύπτεται με 5 χρόνια εργοστασιακή εγγύηση με ισχύ έως 200.000 km. Όσο για τις τιμές της Tonale, ξεκινούν από 41.800 € για την έκδοση Super, από 44.900 € για τη Sprint και από 48.100 € για την Ti.

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...