Η κόρη του Elon Musk αλλάζει όνομα – Δεν θέλει καμία σχέση με τον πατέρα της

Η 18χρονη δήλωσε πως δεν ζει πια μαζί του και ούτε επιθυμεί να έχει οποιαδήποτε σχέση με τον διάσημο μπαμπά και ιδρυτή της Tesla.

  • -
  • -

Γεννήθηκε πριν από 18 χρόνια και έλαβε το όνομα Xavier Alexander Musk. Είναι ένα από τα παιδιά του Elon Musk και μόλις πρόσφατα, κατέθεσε τα απαιτούμενα έγγραφα στο δικαστήριο του Λος Άντζελες, προκειμένου να αλλάξει το όνομα και την ταυτότητα του φύλου.

Η 18χρονη τρανσέξουαλ γεννήθηκε αγόρι αλλά έκανε αίτηση αλλαγής φύλου, προκειμένου να αναγνωρίζεται επίσημα ως γυναίκα. Ζήτησε να μετονομαστεί σε Vivian Jenna Wilson και προχώρησε σε όλες τις νομικές διαδικασίες προκειμένου να μην έχει καμία σχέση με τον βιολογικό της πατέρα.

Το παιδί του δισεκατομμυριούχου ιδρυτή της Tesla, ουσιαστικά θέλει να απαλλαγεί από τον διάσημο πατέρα. Όπως αναφέρει το BBC, ως αιτία της αλλαγής αναφέρεται «Η ταυτότητα φύλου και το γεγονός ότι δεν ζω πλέον, ούτε επιθυμώ να έχω σχέση με τον βιολογικό μου πατέρα με οποιοδήποτε τρόπο ή μορφή».

Η 18χρονη αποτελεί καρπό του έρωτα του Musk με την Justine Wilson, με την οποία ήταν παντρεμένος από το 2000 έως το 2008. Το ζευγάρι απέκτησε πέντε γιους – τους Xavier, Griffin, Damian, Kai και  Saxon. Επίσης, ο Elon Musk έχει δύο ακόμη παιδιά με την τραγουδίστρια Grimes, τα οποία ονόμασαν X Æ A-Xii και Exa Dark Sideræl.

Διαβάστε επίσης: «Καμπανάκι» από έναν ειδικό: Μόνο η Tesla κι άλλες δύο εταιρείες θα επιβιώσουν

Όλα τα παιδιά διατηρούν χαμηλό προφίλ παρά τη φήμη του πατέρα τους. Όσον αφορά στη Vivian, δεν υπάρχει περαιτέρω εξήγηση γύρω από τους λόγους που δεν επιθυμεί να σχετίζεται μαζί του, ενώ, ούτε από την πλευρά του Musk υπάρχει κάποια επίσημη τοποθέτηση.

Εδώ, αξίζει να σημειώσουμε πως, στο παρελθόν ο ιδιοκτήτης της Tesla είχε γράψει στο twitter: «Υποστηρίζω απόλυτα τα τρανς άτομα, αλλά όλες αυτές οι αντωνυμίες είναι ένας αισθητικός εφιάλτης».

πηγή: BBC

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...