Ποια μάρκα προσφέρει θερμαινόμενα καθίσματα με… συνδρομή 18 € το μήνα;

Μέσω του κέντρου εφαρμογών της, δίνει τη δυνατότητα επιλογής διάφορων στοιχείων εξοπλισμού, έναντι ενός σταθερού μηνιαίου ποσού.

  • -
  • -

Μέχρι σήμερα γνωρίζουμε ότι με την αγορά ενός νέου αυτοκινήτου, προσθέτουμε και τον extra εξοπλισμό που επιθυμούμε, καταβάλλοντας φυσικά το ανάλογο αντίτιμο. Ωστόσο, τα χρήματα που δίνουμε είναι… για πάντα και αποτελούν μέρος του αυτοκινήτου. Στη BMW όμως, σκέφτηκαν να εισάγουν μια εντελώς νέα τακτική σε ό,τι αφορά τον προαιρετικό εξοπλισμό. Τα αυτοκίνητα, θα κατασκευάζονται έχοντας όλο το hardware που απαιτείται και από εκεί και πέρα, αν ο ιδιοκτήτης το επιθυμεί, θα ενεργοποιεί τον εξοπλισμό ανάλογα με τις ανάγκες του.

Τα θερμαινόμενα καθίσματα ας πούμε, θα είναι εκεί και θα «περιμένουν» ενεργοποίηση. Αυτή θα γίνεται μέσω του ConnectedDrive, με τον ιδιοκτήτη να καταβάλλει μια σταθερή, μηνιαία συνδρομή χρήσης. Το ποσό ανέρχεται στα 18 € το μήνα. Από την άλλη, ο ιδιοκτήτης θα μπορεί να επιλέξει ανάμεσα σε διάφορα… deals, όπως 170 € το χρόνο ή 270 € για 3 χρόνια. Αν θέλει τα θερμαινόμενα καθίσματα για πάντα στο αυτοκίνητό του, θα του κοστίσει 415 €.

Δείτε ακόμα: Ποιο diesel «έγραψε» 1.650 km με ένα ντεπόζιτο;

Υπάρχουν και άλλα στοιχεία εξοπλισμού που είναι διαθέσιμα με συνδρομή, όπως το θερμαινόμενο τιμόνι το οποίο κοστίζει 10 € το μήνα ή 90 € το χρόνο. Για την ώρα η προσθήκη προαιρετικού εξοπλισμού με τη μορφή συνδρομής από τη BMW ισχύει για διάφορες αγορές, όπως της Νότιας Κορέας, της Αγγλίας, της Γερμανίας, της Νέας Ζηλανδίας και της Νότιας Αφρικής. Το μόνο σίγουρο είναι ότι θα ακολουθήσουν και άλλες μάρκες, τώρα που το λογισμικό και οι αναβαθμίσεις παίζουν μεγαλύτερο ρόλο από ποτέ σε ένα αυτοκίνητο.

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...