Η κορυφαία ηλεκτρική BMW i7 ήρθε στην Ελλάδα – Πόσο κοστίζει

Διαθέτει οθόνη theatre screen 31,3΄΄ και ανάλυση 8K, αποδίδει 544 PS και προσφέρει ανέσεις ισάξιες μιας λιμουζίνας.

  • -
  • -

Η ηλεκτρική ναυαρχίδα της BMW κι ένα από τα πιο λαμπερά EV αυτοκίνητα που έχουν κατασκευαστεί ποτέ, πάτησε επί ελληνικού εδάφους, εντυπωσιάζοντας με την πληθωρικότητά της και τις απίστευτες τεχνολογίες Η ολοκαίνουρια i7 απευθύνεται προφανώς σε συγκεκριμένο target group αγοραστών, το οποίο επιθυμεί luxury ανέσεις και μοναδικότητας, και φυσικά έχει την οικονομική επιφάνεια για να την αποκτήσει.

bmw i7

Αρχικά, η BMW i7 προσφέρεται στην έκδοση xDrive 60 απόδοσης 544 PS και 745 Nm ροπή. Οι επιδόσεις του premium sedan των 5,39 μέτρων είναι αξιοθαύμαστες, με τα πρώτα 100 km/h από στάση να επιτυγχάνονται σε μόλις 4,7 δευτερόλεπτα και την τελική ταχύτητα να περιορίζεται ηλεκτρονικά στα 240 km/h. Το βαυαρικό μοντέλο φέρει μπαταρία ενεργειακής χωρητικότητας 105.0 kWh, με την αυτονομία σε ιδανικές συνθήκες να αγγίζει τα 625 km.

i7

Ιδιωτικό σινεμά για τους πίσω επιβάτες

Η i7 είναι επιβλητική, ογκώδης και εκπληκτικά πολυτελής. Η τεχνολογική υπεροχή της υπογραμμίζεται από το BMW iDrive με την τελευταία γενιά του λειτουργικού συστήματος BMW Operating System 8, την κυρτή οθόνη BMW Curved Display στο ταμπλό και τη λειτουργία Manoeuvre Assistant για αυτοματοποιημένη στάθμευση και ελιγμούς. Αυτό όμως που κάνει τη διαφορά είναι το πρωτοποριακό Theatre Screen που κρύβεται στην οροφή και κατεβαίνει για να παράσχει μια απίστευτη εμπειρία στους πίσω επιβάτες.

bmw i7

Το σύστημα αποτελείται από μια πανοραμική οθόνη 31,3 ιντσών σε διάταξη 32:9 και ανάλυση 8K, μεταμορφώνοντας τη δεύτερη σειρά καθισμάτων σε αποκλειστικό ιδιωτικό σινεμά πάνω σε τροχούς. Ο οδηγός και ο συνοδηγός μπορούν επίσης να χρησιμοποιούν YouTube video-on-demand streaming στην οθόνη ελέγχου για πρώτη φορά. Ένα σύστημα κεραίας συμβατό με 5G φροντίζει για συνδεσιμότητα υψηλής ταχύτητας.

i7

Διαβάστε εδώ τη δοκιμή της BMW X3 xDrive 30e

Φυσικά, από τον εξοπλισμό της ηλεκτρικής ναυαρχίδας της BMW δεν λείπει το παραμικρό. Οποιαδήποτε τεχνολογία και σύστημα φαντάζεστε, αυτό το όχημα το διαθέτει. Από τις έξυπνες αυτόματες πόρτες, έως το χειριστήριο τύπου smartphone στις πίσω θύρες, τα θερμαινόμενα και ψυχόμενα καθίσματα, τα υποπόδια, τη θέση ανάκλισης, το κασμιρένιο μαλλί, τις υπέροχες μοκέτες και δεκάδες ακόμη καλούδια. Οπότε, η τιμή των 162.150 ευρώ – συμπεριλαμβανομένων των φόρων – δικαιολογείται απόλυτα.

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...