GOCAR Magazine #103: Αποκλειστικό – Οδηγούμε τις νέες BMW Alpina B4 και D4 S!

Ταξιδεύουμε στη Γερμανία και οδηγούμε στην πίστα Bilster Berg τις νέες δημιουργίες της BMW Alpina. Μόνο στο νέο τεύχος του GOCAR Magazine!

  • -
  • -

Το νέο τεύχος του GOCAR Magazine είναι στο αέρα και ήδη διαθέσιμο για να το κατεβάσετε δωρεάν! Μία από τις αποκλειστικότητες του ηλεκτρονικού μας περιοδικού είναι η δοκιμή των νεότερων δημιουργιών της BMW Alpina. Ο Αλέξης Γαλανόπουλος ταξίδεψε στη Γερμανία και είχε τη δυνατότητα να οδηγήσει τις νέες B4/D4 S Gran Coupe – και όχι μόνο - στη φημισμένη πίστα του Bilster Berg! Ο γερμανικός οίκος, εδώ και 57 χρόνια παράγει διαφορετικές εκδοχές των καλύτερων μοντέλων της BMW, όντας και από τους κορυφαίους του είδους. Οι τελευταίες προσθήκες στη γκάμας της αφορούν το αμάξωμα της 4άρας Gran Coupe, και συγκεκριμένη η ισχυρότερη βενζινοκίνητη B4 και την diesel D4 S.

Στο τεύχος #103 του GOCAR Magazine μπορείτε να διαβάσετε τις εντυπώσεις μας από τα θηριώδη μοντέλα της BMW Alpina. Αυτά και ακόμα περισσότερα ενδιαφέροντα θέματα μπορείτε να βρείτε στο GOCAR Magazine #103. Κατεβάστε, λοιπόν, τώρα την εφαρμογή του GOCAR Magazine δωρεάν από το App Store αν έχετε iPad ή iPhone και από το Play Store αν έχετε Android tablet ή smartphone, και “ξεφυλλίστε” το όπου κι αν είστε!

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...