Kia: Νέος τιμοκατάλογος για την ελληνική αγορά

Αλλαγές στην τιμή των περισσότερων μοντέλων της μάρκας, περιλαμβάνει ο καινούριος τιμοκατάλογος που αφορά την αγορά της χώρας μας.

  • -
  • -

Η Kia έχει παρουσία σε πολλές κατηγορίες της αγοράς, από μικρά αυτοκίνητα πόλης όπως το Picanto, μέχρι μεσαία SUV όπως το Sportage, αλλά και ηλεκτρικά όπως το EV6. Πλέον τα μοντέλα της θα προσφέρονται σε νέες τιμές, αυξημένες κατά τουλάχιστον 500 € σε σχέση με το πρόσφατο παρελθόν, αναλόγως μοντέλου και έκδοσης, όμως η ελληνική αντιπροσωπεία εφαρμόζει έκπτωση σε κάποια από αυτά.

Το Picanto, το μικρότερο και φθηνότερο μοντέλο των Κορεατών ξεκινά από τις 13.690 ευρώ, όμως υπάρχει έκπτωση 500 ευρώ, οπότε τελικά η τιμή πέφτει στις 13.190 ευρώ. Ένα σκαλί πιο πάνω στην γκάμα της Kia βρίσκεται το Rio, το οποίο ανήκει στην κατηγορία «Β», δηλαδή μία από τις πιο ανταγωνιστικές. Η αρχική τιμή του βρίσκεται στις 16.890 ευρώ. Το Stonic είναι το πιο προσιτό crossover της μάρκας, με πλήρη γκάμα κινητήρων από 84 μέχρι και 120 ίππους, ενώ η τιμή του ξεκινά από τις 17.840 ευρώ.

Δείτε ακόμα: Ποιες είναι οι πιο αξιόπιστες μάρκες στην Ευρώπη;

Παραμένουμε στην κατηγορία των crossover αλλά ανεβαίνουμε σε μέγεθος με το XCeed, το οποίο ο υποψήφιος αγοραστής μπορεί να το αποκτήσει με 24.690 ευρώ. Ακόμα πιο ψηλά βρίσκεται το Sportage, το οποίο είναι το μεγαλύτερο μεταξύ των θερμικών μοντέλων της εταιρείας και τιμή εκκίνησης τις 30.490 ευρώ. Το Sportage διατίθεται και σε υβριδική έκδοση η οποία ξεκινάει από τις 40.490 ευρώ, αλλά και σε plug-in υβριδική με τον τιμοκατάλογο να ξεκινάει από τις 49.290 ευρώ.

Ξεχωριστή αναφορά αξίζει το αμιγώς ηλεκτρικό μοντέλο Kia EV6, το οποίο έχει εντυπωσιάσει με την μεγάλη αυτονομία που προσφέρει, όπως είχαμε την ευκαιρία να διαπιστώσουμε και οι ίδιοι. Οι τιμές για να μπείτε στον ηλεκτρικό κόσμο με το EV6 ξεκινούν από τις 50.990 ευρώ, όμως με την έκπτωση 2.000 ευρώ που προσφέρεται, τελικά η τιμή πέφτει στις 48.990 ευρώ.

Πατήστε εδώ για να δείτε αναλυτικά τον καινούριο τιμοκατάλογο της Kia

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...