Premium οικογενειακό με κινητήρα 1.5 και τιμή 22.230 € - Ποιο είναι;

Ένα πραγματικά premium αυτοκίνητο, το οποίο δεδομένης της βαρύτητας που έχει το σήμα στο καπό, θα μπορούσε να ξεκινάει από σημαντικά μεγαλύτερο ποσό.

  • -
  • -

Το να ανήκει ένα αυτοκίνητο στα premium μοντέλα της αγοράς, το κάνει πιο επιθυμητό στο ευρύ κοινό καθώς η απόκτησή του συνεπάγεται ανώτερη ποιότητα υλικών, ιδιαίτερα σύγχρονο περιβάλλον και ψηφιακές ευκολίες.

Το μοντέλο για το οποίο γράφουμε σήμερα πληροί όλα τα παραπάνω και ακόμα περισσότερα, καθώς αρκεί μια ματιά ώστε κάποιος να καταλάβει ότι πρόκειται για ένα προϊόν που ανήκει στο ανώτερο κομμάτι της αγοράς.

116i

Παρά τα παραπάνω, η τιμή του είναι στον μέσο όρο και σίγουρα πιο χαμηλά από όσο θα περίμενε κάποιος, δεδομένου ότι η μάρκα που το κατασκευάζει έχει πολύ «βαρύ» όνομα.

Στην βασική του έκδοση χρησιμοποιεί τρικύλινδρο βενζινοκινητήρα 1,5 λίτρων ο οποίος αποδίδει 109 ίππους και 190 Nm ροπή, σε συνδυασμό με χειροκίνητο κιβώτιο 6 σχέσεων. Ο χρόνος για την επιτάχυνση 0-100 km/h είναι 10,9 δευτερόλεπτα, ενώ η τελική ταχύτητα φτάνει τα 200 km/h.

Δείτε ακόμα: Top 5: Οι μεγαλύτερες οθόνες infotainment σε αυτοκίνητα σήμερα

Αξιοσημείωτο είναι το γεγονός ότι και ο εξοπλισμός είναι παραπάνω από ικανοποιητικός, δεδομένου ότι πρόκειται για την πιο προσιτή εκδοχή του αυτοκινήτου. Έτσι, συναντάμε οθόνη αφής 8,8 ιντσών στο κέντρο του ταμπλό, τρία οδηγικά προφίλ (Eco Pro, Normal και Sport), αυτόματο φρενάρισμα, σύστημα ειδοποίησης σε περίπτωση που το αυτοκίνητο πάει να φύγει από την λωρίδα κυκλοφορίας και πολλά ακόμα.

116i

Η ακριβής τιμή του αυτοκινήτου ξεκινάει από τα 22.230 ευρώ. Πρόκειται για μία BMW, την Σειρά 1 και συγκεκριμένα την έκδοση 116i, η οποία είναι ο πιο προσιτός τρόπος ώστε να μπει κάποιος στον κόσμο της βαυαρικής μάρκας.

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...