Στην φυλακή YouTuber για επικίνδυνη οδήγηση [video]

Μπορεί κάποιος να καταλήξει στην φυλακή, απλά και μόνο από τα video που ανεβάζει στο internet; Η απάντηση είναι ότι μπορεί, καθώς αυτό ακριβώς συνέβη σε έναν YouTuber.

  • -
  • -

Ο Adeel Habib είναι ένας YouTuber, δηλαδή κάποιος ο οποίος ανεβάζει συστηματικά videos στο YouTube. Το κανάλι που ο εν λόγω YouTuber διατηρούσε ονομάζεται Certi Drivers και αυτό είναι η αιτία που κατέληξε στην φυλακή (εντάξει, η μία από τις δύο).

Τα videos που ανέβαζε ο Adeel Habib είχαν όλα να κάνουν με γρήγορη και επικίνδυνη οδήγηση, η οποία κατά κύριο λόγο γινόταν σε δρόμους οι οποίοι βρίσκονταν μέσα στον αστικό ιστό και όχι σε κάποια πίστα ή έστω σε μία έρημη τοποθεσία.

YouTuber

Το κανάλι Certi Drivers είχε αρχίσει να αναπτύσσεται χάρη σε αυτά τα videos και πλέον είχε μαζέψει 69.000 συνδρομητές. Ωστόσο, εκτός από την προσοχή του κοινού, τράβηξε την προσοχή και της Αστυνομίας. Οι Αρχές είδαν το υλικό και στοιχειοθέτησαν υπόθεση εναντίον του για επικίνδυνη οδήγηση και πάρα πολλές παραβιάσεις του Κ.Ο.Κ. οι οποίες αποδεικνύονται από τα videos που ο ίδιος έχει ανεβάσει.

Δείτε ακόμα: 76χρονη "τρελαίνεται" με την επιτάχυνση του Tesla Model S Plaid [video]

Ωστόσο, ο Adeel Habib δεν βρέθηκε κατηγορούμενος μόνο για ό,τι έχει να κάνει με την συμπεριφορά του στον δρόμο. Την εποχή που η αστυνομία ερευνούσε αυτό το κομμάτι, ο YouTuber καταδικαζόταν σε τέσσερα χρόνια φυλάκιση για ναρκωτικά. Όταν έγινε η δίκη και για την οδική του συμπεριφορά, στον χρόνο ποινής προστέθηκαν ακόμα 27 μήνες, ξεπερνώντας έτσι τα 6 χρόνια στο σύνολο. Επιπλέον, του έχει απαγορευτεί η οδήγηση για 49 μήνες.

Στο απόσπασμα που ακολουθεί βλέπουμε τον 25χρονο σε ένα από τα videos που ήταν στο κανάλι του (πλέον έχουν σβηστεί όλα από εκεί), καθώς περνάει ξυστά από τους υπόλοιπους χρήστες του δρόμου και τους θέτει σε σοβαρό κίνδυνο.

Τι θα κάνατε αν πέρναγε από δίπλα σας οδηγώντας έτσι;

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...