Η πρώτη εικόνα από το εσωτερικό του νέου Honda CR-V

Η ιαπωνική φίρμα ξεκίνησε τα αποκαλυπτήρια της νέας γενιάς του SUV, δίνοντας μια γερή γεύση από την καμπίνα.

  • -
  • -

Μέσα στο καλοκαίρι – πιθανότατα στις 12 Ιουλίου – η Honda θα παρουσιάσει επίσημα την 6η γενιά του CR-V. Το δημοφιλές SUV αναμένεται ριζικά αλλαγμένο όσον αφορά στη σχεδίαση, ακολουθώντας ένα πιο μοντέρνο και δυναμικό προφίλ.

Επίσημες εικόνες από το εξωτερικό δεν υπάρχουν, με τους Ιάπωνες να επιλέγουν να δώσουν την πρώτη φωτογραφία από το εσωτερικό. Όπως προκύπτει, η καμπίνα του αυτοκινήτου είναι όμοια με αυτή του νέου Civic, συνδυάζοντας την κομψότητα, με την ευρυχωρία και τις προηγμένες ψηφιακές λύσεις.

Δείτε εδώ την παρουσίαση του νέου Honda Civic

Μπροστά από το τιμόνι έχει τοποθετηθεί ένας μεγάλος ψηφιακός πίνακας οργάνων και στην κεντρική κονσόλα μια μικρότερη ψηφιακή οθόνη. Σε σχέση με το Civic, ο μοχλός ταχυτήτων βρίσκεται σε διαφορετική θέση και δίπλα του υπάρχουν διάφορα κουμπιά. Οι αεραγωγοί στο ταμπλό έχουν μεγαλώσει, με τα υλικά και το φινίρισμα να αναδεικνύουν έναν «premium» αέρα. Όσον αφορά στους χώρους, η Honda υπόσχεται κορυφαία επίπεδα άνεσης για τους επιβάτες.

Τι κινητήρες φοράει το νέο CR-V

Στοιχεία σχετικά με το σύστημα μετάδοσης κίνησης δεν έχουν γίνει γνωστά. Ωστόσο, όλα δείχνουν πως φέρει σίγουρα το υβριδικό σύνολο e:HEV του Civic απόδοσης 184PS. Επίσης, λέγεται πως θα υπάρξει και έκδοση plug-in hybrid.

Αναλυτικές λεπτομέρειες για τα τεχνικά χαρακτηριστικά και τις προδιαγραφές, καθώς και τον χρόνο λανσαρίσματος, θα ανακοινωθούν τον Ιούλιο.   

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...