Έπεσε σε τοίχο σπιτιού με τη Bugatti του Ronaldo – Δείτε εικόνες

Το ατύχημα σημειώθηκε στη Μαγιόρκα της Ισπανίας, όπου παραθερίζει ο Cristiano Ronaldo. Πίσω από το τιμόνι βρισκόταν ένας από τους σωματοφύλακές του.

  • -
  • -

Καθόλου καλά δεν εξελίσσονται οι καλοκαιρινές διακοπές του Cristiano Ronaldo στη Μαγιόρκα της Ισπανίας. Ο Πορτογάλος σούπερ σταρ έμπλεξε, όταν ένας από τους άνδρες της προσωπικής του ασφάλειας του πήρε την πανίσχυρη Bugatti Veyron Grand Sport Vitesse και ενεπλάκη σε σοβαρό ατύχημα.

Το περιστατικό συνέβη το πρωί της Δευτέρας 20 Ιουνίου. Ο οδηγός του γαλλικού hypercar, το οποίο ο Πορτογάλος σούπερ σταρ είχε πάρει μαζί του στις διακοπές, μαζί με τη Mercedes G-Class, κινούνταν στην περιοχή Μπουνιόλα στην Πάλμα ντε Μαγιόρκα.

ronaldo

Κάτω από αδιευκρίνιστες μέχρι στιγμής συνθήκες, έχασε τον έλεγχο της Veyron και κατέληξε στη μάντρα ενός σπιτιού, προκαλώντας μεγάλες ζημιές τόσο στην οικία, όσο και στο αυτοκίνητο. Το ευτύχημα είναι πως κανείς δεν έπαθε το παραμικρό.

Δείτε εδώ τι αγόρασε πρόσφατα ο Ronaldo και κοστίζει πάνω από 1,5 εκατ. ευρώ

Η αστυνομία ερευνά το ατύχημα, με τα τοπικά Μέσα να αναφέρουν πως ο οδηγός ανέλαβε πλήρως την ευθύνη. Στο σημείο έσπευσε ο επικεφαλής της ομάδας bodyguards του Ρονάλντο προκειμένου να αναλάβει τα διαδικαστικά. Ο ποδοσφαιριστής προφανώς και δεν εμφανίστηκε στον τόπο του ατυχήματος.

ronaldo

Παρέμεινε με την οικογένειά του ή στο σκάφος ή στην πολυτελή παραθεριστική κατοικία που έχει ενοικιάσει. Όσο για την ταυτότητα του ατόμου που οδηγούσε τη Bugatti αξίας περίπου 2 εκατ. ευρώ , δεν έχει ακόμη αποκαλυφθεί.   

ronaldo

ronaldo
Πηγή: thesun.co.uk

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...