Premium μικρομεσαίο οικογενειακό, top σε πωλήσεις και με τιμή από 22.400 € - Ποιο είναι;

Μοντέρνο, τόσο σχεδιαστικά όσο και τεχνολογικά, διεκδικεί την πρωτιά στις πωλήσεις της μεσαίας κατηγορίας.

  • -
  • -

Με το premium να είναι πλέον ένα από τα πιο mainstream χαρακτηριστικά που αναζητά η πλειοψηφία των αγοραστών σε ένα νέο αυτοκίνητο, είναι λογικό μοντέλα όπως το σημερινό να έχουν την τιμητική τους. Αν και προέρχεται από μία εκ των πολυτελέστερων εταιριών της αυτοκίνησης, καταφέρνει να διατηρεί το κόστος απόκτησης σε λογικά επίπεδα – τουλάχιστον στην βασική έκδοση – φέρνοντας το έτσι εντός του Top 3 των πωλήσεων στην κατηγορία του.

Προσφέροντας ποιότητα, άνεση και οικονομία σε ένα πακέτο με χαμηλό κόστος, έχει καταφέρει να βρεθεί στη δεύτερη θέση των πωλήσεων του C – segment πολλές φορές. Πάμε όμως να εστιάσουμε περισσότερο σε μία από τις εκδόσεις του η οποία ίσως να είναι και η πιο value for money. Στην βασική του έκδοση το premium μικρομεσαίο έρχεται με ένα μοτέρ βενζίνης 1.300 κυβικών και 110 ίππων, το οποίο χαρίζει αξιοπρεπείς επιδόσεις (10,9 sec για το 0-100 km/h και τελική ταχύτητα 206 km/h), ενώ ταυτόχρονα η επίσημη μέση τιμή της κατανάλωσης βρίσκεται στα 5,9 lt/100 km. Συνδυάζεται με χειροκίνητο κιβώτιο 6 σχέσεων.

H τιμή αυτής ορίζεται στα 22.400 ευρώ. Ο εξοπλισμός της περιλαμβάνει ζάντες αλουμινίου 16”, φώτα ημέρας LED, κάμερα οπισθοπορείας, προγράμματα οδήγησης, cruise control, προεγκατάσταση για πληροφορίες κυκλοφορίας – Live Traffic Information, προεγκατάσταση ψηφιακού ραδιοφώνου και πολλά ακόμη.

Το μοντέλο στο οποίο αναφερόμαστε φυσικά δεν είναι άλλο από την Mercedes-Benz A-Class. Περισσότερα για την βασική έκδοση του μικρομεσαίου οικογενειακού της γερμανικής μάρκας μπορείτε να βρείτε εδώ. Παράλληλα όλες τις αντίστοιχες πληροφορίες και για την υπόλοιπη γκάμα του μοντέλου μπορείτε να τις βρείτε κάνοντας κλικ εδώ.

Εδώ μπορείτε να διαβάσετε την δοκιμή της Mercedes-Benz A180d με τον πετρελαιοκινητήρα των 116 ίππων.

Τέλος, εδώ μπορείτε να βρείτε την γκάμα της ανανεωμένης facelift έκδοσης που μόλις κυκλοφόρησε.

mercedes-a-class-quiz

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...