Στάχτη έγιναν 20 συλλεκτικά αυτοκίνητα – Δείτε τι συνέβη

Η αξία των αυτοκινήτων που κάηκαν ξεπερνά κατά πολύ το 1 εκατ. ευρώ. Όλα ήταν ιαπωνικά.

  • -
  • -

Οι ιδιοκτήτες του συνεργείου δεν μπορούσαν να πιστέψουν αυτό που βλέπουν. Περισσότερα από 20 υπέροχα αυτοκίνητα, τα οποία φιλοξενούνταν για επισκευή και τροποποίηση στην ιδιοκτησία τους, χάθηκαν μέσα σε λίγα λεπτά.

Μια φωτιά που ξέσπασε στο διπλανό κέντρο ανακύκλωσης και επεκτάθηκε τάχιστα στο γκαράζ του συνεργείου, κατέκαψε τα πάντα. Οι πρώτες φλόγες έγιναν αντιληπτές στις 4.00 πμ. Μία περίπου ώρα αργότερα είχαν κυκλώσει την επιχείρηση αυτοκινήτων στην περιοχή Yuen Long στο Χονγκ Κονγκ.

cars fire

Μοντέλα όπως, Nissan GT-R, Subaru Impreza STi, Honda Civic Type-R και Mitsubishi Evo, τα οποία τροποποιούνταν κατάλληλα για την τοπική αγορά, καταστράφηκαν ολοσχερώς. Όλο το κτήριο τυλίχθηκε στις φλόγες, με το στέγαστρο να πέφτει και τις εκρήξεις να διαδέχονται η μία την άλλη.

Η αξία των 20 συλλεκτικών supercars και sportcars που έγιναν στάχτη και αποκαΐδια εκτιμάται στα 1,4 εκατ. ευρώ.  

Διαβάστε επίσης: Στάχτη έγιναν 100 ηλεκτρικά οχήματα σε σταθμό φόρτισης – Δείτε το video

Ο κύριος Lin, εκ των συνιδιοκτητών της επιχείρησης, δήλωσε πως δεν έμεινε τίποτα από τα αυτοκίνητα. Τα περισσότερα από αυτά ανήκαν σε πελάτες που τα είχαν φέρει για συντήρηση και επισκευή.

fire cars

Το θέμα είναι αν η εταιρεία είχε ασφαλιστική κάλυψη για πυρκαγιά προκειμένου να αποζημιωθούν οι κάτοχοι των υπέροχων τετράτροχων κατασκευαστών.

Πηγή: hk1

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...