Πόσες Lamborghini Urus έχουν πουληθεί μέχρι σήμερα;

Δεν είναι τυχαίο ότι αποτελεί το μοντέλο με τις περισσότερες πωλήσεις στην ιστορία της Lamborghini

  • -
  • -

Αρχικά, η είσοδος της Lamborghini σε μία κατηγορία όπως αυτή των SUV προκάλεσε αίσθηση. Όμως, με δεδομένη τη ζήτηση που υπάρχει για τις κατασκευές του είδους, μάλλον η κίνηση της ιταλικής αυτοκινητοβιομηχανίας να λανσάρει την Urus μόνο πετυχημένη μπορεί να θεωρηθεί. Δεν είναι τυχαίο, ότι ακόμα ένα… κάστρο θα πέσει σύντομα, αφού το αντίπαλο δέος της Lamborgini, η Ferrari, ετοιμάζεται να αποκαλύψει το πρώτο της SUV μοντέλο. Την Purasangue.

Δείτε ακόμη: Αυτός είναι ο νεότερος κάτοχος Lamborghini! 

Η Urus μετράει ήδη τέσσερα χρόνια στην αγορά και σήμερα αποτελεί με διαφορά το μοντέλο με περισσότερες  πωλήσεις της ιταλικής φίρμας. Βλέπετε, πριν από λίγες μέρες βγήκε από το εργοστάσιο της Sant’Agata στη Bologna, η Urus No 20.000! Βαμμένη στο χρώμα Viola Mithras και με πανοραμική οροφή, βρίσκεται ήδη στο δρόμο για το Αζερμπαϊτζάν, όπου και βρίσκεται ο τυχερός της κάτοχος.  Οι πωλήσεις της Urus βοήθησαν τη Lamborghini να ενισχυθεί και να μεγαλώσει σημαντικά. Δεν είναι τυχαίο ότι σήμερα απασχολεί 500 επιπλέον ανθρώπους, ενώ ο χώρος του εργοστασίου έχει αυξηθεί σε μία περιοχή που καλύπτει 160.000 τ.μ.!

Δείτε ακόμη: Βελτιωμένη Lamborghini Urus με 840 ίππους [video]

Μαζί με τον εορτασμό των 20.000 Urus, η Lamborghini αποκάλυψε μερικά ενδιαφέρονται στοιχεία, όπως ότι το πιο δημοφιλές χρώμα είναι το Grigio Telesto, ενώ σύμφωνα με υπολογισμούς οι κάτοχοι του ιταλικού SUV έχουν καλύψει περισσότερα από 360 εκ. χιλιόμετρα συνολικά. Σύντομα, η Lamborghini θα παρουσιάσει την ισχυρότερη έκδοση «Evo», ενώ στο μέλλον αναμένεται και η plug-in εκδοχή της. Όσον αφορά αμιγώς ηλεκτρική έκδοση, αυτή αναμένεται προς το τέλος της δεκαετίας…

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...